default-image

Ραπτάκης: Δε φοβόμαστε κανένα

Ποδόσφαιρο
Ραπτάκης: Δε φοβόμαστε κανένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Ραπτάκης επέστρεψε στην 11άδα του ΟΦΗ και είναι διατεθειμένος κι αυτός να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην άνοδο.

Ο κεντρικός αμυντικός της κρητικής ομάδας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ofi1925.gr και τόνισε ότι η άνοδος θα κριθεί στη σοβαρότητα και την πειθαρχία που θα έχει η ο ΟΦΗ, ενώ επισήμανε ότι οι ποδοσφαιριστές σέβονται όλους τους αντιπάλους, όμως δε φοβούνται κάνενα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Ραπτάκης:      

Για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου Πειραιά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Ήμασταν πολύ σοβαροί και καλοί  στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Το σκορ μας αδικεί αλλά μετράει ότι πήραμε τους τρείς βαθμούς. Έστω και με το 1-0».

Για τις τελευταίες εκτός έδρας νίκες του ΟΦΗ σε πλαστικά γήπεδα:

«Σε όλα τα τελευταία παιχνίδια κάναμε καλή διαχείριση του αγώνα και πήραμε τα αποτελέσματα. Μας ενδιαφέρουν οι τρείς βαθμοί και στο τέλος να τερματίσουμε πρώτοι και να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Τριγλία Ραφήνας στο Γεντί Κουλέ:

«Θεωρώ ότι αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι -όπως είμαστε σε όλα τα παιχνίδια του β' γύρου- δεν θα έχουμε πρόβλημα. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ:

«Τον θέλουμε δίπλα μας. Είναι κοντά σε όλα τα παιχνίδια, αλλά ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία τον θέλουμε ακόμη πιο κοντά μας. Την Κυριακή είναι μια καλή ευκαιρία να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουμε τους τρείς βαθμούς και να προχωρήσουμε».

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα:

«Από τη στιγμή που με επέλεξε ο προπονητής προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό κάνω πάντα. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα, να πάρει μια νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News