default-image

Δείχνει το παράδειγμα το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Δείχνει το παράδειγμα το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κοινωνικό του πρόσωπο συνεχίζει να δείχνει η ομάδα μπάσκετ του Ρέθυμνο Cretan Kings, η οποία συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Η κρητική ομάδα ένωσε τις δυνάμεις της με τη Φοιτητική Ομάδα Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας  «Φυλή εξ Αίματος» του Πανεπιστημίου Κρήτης και συνεργάζεται με το Συνεργαζόμενο Κέντρο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, «Aνεμόμυαλοι Club» με στόχο την ενημέρωση και την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών, η οποία ξεκίνησε σήμερα στο κεντρικό κυλικείο της Πανεπιστημιούπολης στου Γάλλου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή από την πρώτη μέρα με δεκάδες φοιτητές, καθηγητές και απλούς πολίτες να δείχνουν το ενδιαφέρον τους και να συμμετέχουν σε αυτή τη σπουδαία κινητοποίηση.

Από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος, Ηρακλής Μανουκαράκης, ο αθλητής και αρχηγός της ομάδας Σταύρος Σχίζας, η εκπρόσωπος και υπεύθυνη της Δράσης Ζωής του προγράμματος «Cretan Kings Assist», Χρυσούλα Καλλιτσουνάκη, αλλά και ο Αγορίνος που έδωσε μία ευχάριστη νότα στην εκδήλωση.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν αύριο (6/4) και την Πέμπτη (7/4) και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφθούν το κεντρικό κυλικείο του Πανεπιστημίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Ηρακλής Μανουκαράκης τόνισε. «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «Cretan Kings Assist» και σε συνεργασία με τους «Ανεμόμυαλοι Club» συνεχίζουν την προσπάθεια ενημέρωσης και εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας». Λάβαμε μία πρόσκληση από την φοιτητική ομάδα προώθησης Αιμοδοσίας «Φυλή εξ Αίματος» για τον συγκεκριμένο σκοπό. Η αλήθεια είναι ότι η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Πιστεύουμε ότι αυτό το τριήμερο της εκδήλωσης θα είναι πολύ αποτελεσματικό και θα συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να εγγραφούν όσο περισσότεροι εθελοντές δότες μυελού των οστών γίνεται και να αυξήσουμε την ελπίδα στους συνανθρώπους μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News