Αθλητισμός

Στη Γερμανία ο διεθνής Γιώργος Χατζημηνάς!

Με τον αέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος με τον ΠΟΑ, ένας από τους πολυτιμότερους της φετινής σεζόν, ο τερματοφύλακας Γιώργος Χατζημηνάς βρίσκεται ως διεθνής στη Γερμανία!


Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει επιστρέψει στην ελληνική ομάδα minifootball  και συμμετέχει στην αποστολή που θα αγωνιστεί στο τετραεθνές τουρνουά που διεξάγεται στο Βίττεν της Γερμανίας. Το τουρνουά αυτό είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα EMF EURO, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 28 Αυγούστου στην Ουγγαρία.

Σήμερα στις 18:00, πρώτος αντίπαλος για την Ελλάδα είναι η πανίσχυρη  οικοδέσποινα Γερμανία. Το πρωί της Τετάρτης, 5 Απριλίου στις 11:00, οι Έλληνες θ' αγωνιστούν απέναντι στην Γαλλία και στις 19:00 το απόγευμα θα αγωνιστούν κόντρα στην Αγγλία.

Την Πέμπτη, 6, Απριλίου, στις 18:30 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός του τουρνουά, ανάμεσα στις 3η και την 4η ομάδα, βάσει των αποτελεσμάτων. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 19:45 και οι Έλληνες επιστρέφουν στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής.

Σχόλια