default-image

Έρχεται ο 6ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδος

Σπορ
Έρχεται ο 6ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδος έχει γίνει θεσμός και ασφαλώς θα έχει και συνέχεια. Η φετινή διοργάνωση (6η στη σειρά) προγραμματίστηκε για την Κυριακή  8  Μαϊου 2016 (στις 11 το πρωί)...

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αποστόλων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Σαμπά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζωφόρων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βόνης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλατά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θραψανού.

Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα πλαίσια της φιλίας και συνεργασίας των μελών μας.

Σκοπό έχει την αναψυχή των συμμετεχόντων, καθώς και την γνωριμία μεταξύ τους, όπως και με τα χωριά της διαδρομής, χρησιμοποιώντας έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης.

Η Εκκίνηση θα δοθεί στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Χωριού Αποστόλων Πεδιάδας.

Με δωρεάν συμμετοχή οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν τη διαδρομή που περνάει διαδοχικά από χωριά της Πεδιάδας Σαμπά, Ζωφόρων, Βόνης, Θραψανού με τερματισμό στη λίμνη Λιβάδες.

Στο σημείο του τερματισμού θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα, θα υπάρχουν κεράσματα και ζωντανή κρητική μουσική.

Οι συμμετέχοντες αναμένεται να ξεπεράσουν τα 800 άτομα. Η απόσταση που θα διανυθεί είναι 15 χιλιόμετρα σε ασφαλτωμένο δρόμο, με εξαίρεση μικρά τμήματα επαρχιακού δρόμου και η διάρκεια του ποδηλατικού γύρου αναμένεται να είναι περίπου δυόμισες ώρες, με ώρα έναρξης την 11:00 π.μ. και ώρα λήξης την 13:30 μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News