Αθλητισμός

Η υποψηφιότητα Δανδάλη και ο γρίφος για την προεδρία

Ακριβώς μία εβδομάδα έμεινε για τις εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την διαδικασία της επόμενης Δευτέρας.

Αυτή τη χρονική περίοδο, οι σχετικές "ζυμώσεις" έχουν κορυφωθεί και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται προς το τέλος της εβδομάδας να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πρόσωπα, που έφτασαν μια... ανάσα από το τελικό "ναι" για την υποψηφιότητα τους, όμως τελικά έκαναν πίσω.

Αυτό δε σημαίνει, ότι δεν υπάρχουν αρκετοί από την ευρύτερη "οικογένεια" του ΟΦΗ, που είναι έτοιμοι για την προσπάθεια εκλογής στο Δ.Σ. ή ακόμη και να συνεχίσουν το έργο τους.

Στην δεύτερη κατηγορία, ανήκει ο νυν πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης, για τις αποφάσεις του οποίου έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο τα τελευταία διοικητικά συμβούλία στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Αρχικά δεν ήταν τόσο "ζεστός", όμως μετά τις τελευταίες συζητήσεις φαίνεται πως θα είναι υποψήφιος, αλλά παραμένει ερωτηματικό τι μέλει γενέσθαι με την προεδρία, κι αν επιθυμεί να διεκδικήσει τον κομβικό αυτό ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων.

Σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες, είναι δεδομένο ότι έχουν γίνει επαφές με τον επιχειρηματία Μιχάλη Μυλωνάκη και είναι πολύ πιθανό να είναι στη λίστα για το διοικητικό σχήμα.

Σχόλια