default-image

Στόχος η 5η θέση για τον Πλατανιά

Αθλητισμός
Στόχος η 5η θέση για τον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά και τη νίκη του Πλατανιά επί της Ξάνθης με 3-1, στην ομάδα των Χανίων δεν κρύβουν την επιθυμία τους για την κατάληξη της 5ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και της συμμετοχής της ομάδας στα play off, κάτι για το οποίο μίλησε ο συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης. Υπενθυμίζουμε ότι ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων λόγω τιμωρίας, παρακολούθησε το χθεσινό ματς από τις εξέδρες των Περιβολίων.

«Ήταν μία πολύ ευχάριστη ημέρα για την ομάδα του Πλατανιά. Ήταν πραγματικά ένα τρίτο συνεχόμενο τρίποντο, που για εμάς ήταν ευτυχία να το ζήσουμε και να το ευχαριστηθούμε πάνω απ’ όλα εμείς και οι ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουμε να δούμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά, γιατί πιστεύω ότι το αξίζει. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόουτς, πάνω απ’ όλα, που σήμερα ήταν μεγάλο το κενό του και δεν μπόρεσε από κοντά να κοουτσάρει την ομάδα για να τη βοηθήσει.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, που η σοβαρότητά τους ήταν 100% για να μπορέσουν να κερδίσουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και να κάνουμε αυτό το συνεχόμενο τρίποντο, που είναι πολύ δύσκολο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά γενικά να το καταφέρει μία ομάδα. Εμείς αυτό που κοιτάμε είναι να συνεχίσουμε να είμαστε καλοί, να πάρουμε ό,τι δυνατόν περισσότερο στα επόμενα δύο παιχνίδια και να κάνουμε ταμείο στο τέλος», είπε για το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα.

Για τις ελπίδες που υπάρχουν για να μπει η ομάδα του στα play off: «Από τη στιγμή που έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο θα το παλέψουμε μέχρι τέλους, προσπαθώντας πάνω απ’ όλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιόμαστε εμείς, εσείς, οι φίλαθλοι γενικά και να τελειώσει έτσι μία σεζόν πολύ καλή ποδοσφαιρική και για την ομάδα του Πλατανιά, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Χανίων».

Ερωτηθείς για τις πιθανότητες που υπάρχουν: «Προηγουμένως σας είπα ότι υπάρχουν ελπίδες. Φυσικά υπάρχει στόχος και είναι μέσα στο μυαλό όλων μας. Όταν υπάρχει ελπίδα, υπάρχει διάθεση και υπάρχουν στόχοι. Έδειξε μέχρι τώρα ο Πλατανιάς σοβαρότητα πάνω απ’ όλα και ότι μπορεί να διεκδικεί όλα τα παιχνίδια. Αυτό που κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Βέβαια υπάρχει στόχος, χωρίς άγχος, χωρίς στρες, για να μπορέσει η ομάδα να βγάζει αυτό που μπορεί και να κερδίζει τα παιχνίδια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News