default-image

Στο... ρελαντί ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πανθρακικό

Αθλητισμός
Στο... ρελαντί ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πανθρακικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μη χρειάστηκε να ανεβάσουν ρυθμό όμως πήραν με μεγάλη ευκολία το «τρίποντο» κόντρα στον Πανθρακικό (4-0), στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη», ενώ διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο ηρακλειώτης Φουκάκης.

Από το πρώτο ημίχρονο καθάρισαν το ματς οι παίκτες του Σίλβα. Ο Πουλίδο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (26') και οι Πάρντο - Ερνάνι (40', 43') «τελείωσαν» τη δουλειά πριν το πέρασμα των πρώτων 45λεπτών στο Φάληρο.

Τσιμίκας με την εκρηκτικότητα και Αθανασιάδης με τις αποκρούσεις ήταν οι πρωταγωνιστές στο δεύτερο μέρος, όπου οι Πειραιώτες έχασαν πολλές ευκαιρίες κι έγραψαν το τελικό σκορ με όμορφο γκολ του Ερνάνι στην εκπνοή.

Αποχώρησε τραυματίας ο Καμπιάσο στο πρώτο ημίχρονο. Έπαιξε και ο Χουτεσιώτης, που πήρε τη θέση του Καπίνο πριν το φινάλε.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο (82' Χουτεσιώτης), Μποτία, Σιόβας, Τσόρι (68'Σεμπά), Ομάρ, Πουλίδο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Ερνάνι, Πάρντο, Καμπιάσο (32' Κασάμι).

Πανθρακικός (Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (73' Ζδράβος), Μελίσσης, Ηλιάδης (70' Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Γαβριηλίδης, Μπουγαϊδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ποτουρίδης, Ίγκορ (87' Ψάλτης).

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News