Αθλητισμός

Οικογένεια Τζώρτζογλου: Δηλώνουμε οριστικά και αμετάκλητα απόντες

Έκδηλη είναι η πικρία στους κ.κ. Νίκο και Γιάννη Τζώρτζογλου για την απουσία συσπείρωσης στις τάξεις του Εργοτέλη σε ότι αφορά την επόμενη μέρα του συλλόγου, κάτι που διαφάνηκε στη σημερινή συνάντηση που έγινε στο Μαρτινέγκο και στην οποία έλαμψαν δια της απουσίας τους ιστορικά και ενεργά στελέχη του συλλόγου.

Όπως τονίζεται σε σχετική δήλωση,  η στήριξη που παρέχουν στον κ. Γιώργο Βρέντζο αντιμετωπίζεται με δυσαρέσκεια και  καχυποψία και προκειμένου όπως θεωρούν να διώξουν «πιθανά μαύρα σύννεφα που μπορεί να φέρει σε κάποιους το όνομα τους», έκαναν γνωστό  ότι οριστικά και αμετάκλητα θα είναι απόντες από κάθε ενέργεια και νέο διοικητικό σχήμα στον ερασιτέχνη Εργοτέλη.

Αναλυτικά η δήλωση της οικογένειας Τζώρτζογλου, έχει ως εξής:

"Είναι στιγμές που πάνω από όλα πρέπει να βάζεις το μέλλον και το συμφέρον του συλλόγου που υπηρετείς, πέρα από κάθε λογής προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική αντιπαράθεση.

Στιγμές που πρέπει να παραμερίζεις τα πάντα προς το κοινό όφελος.

Σήμερα με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι αυτό στον Εργοτέλη δε συμβαίνει. Η στήριξη μας στο όνομα του Γιώργου Βρέντζου (μοναδική λύση που έχει εμφανιστεί για το αύριο του Εργοτέλη) και η πιθανή ενασχόληση μας γύρο από τα κοινά της ομάδας, αντιμετωπίζεται με δυσαρέσκεια και καχυποψία από κάποια ιστορικά και ενεργά στελέχη του συλλόγου, αποκορύφωμα και απόδειξη όλων αυτών η σημερινή τους σιγή - απουσία στη συγκέντρωση, κάλεσμα του κύριου Βρέντζου..

Η οικογένεια Τζώρτζογλου από την πρώτη μέρα δήλωσε ότι η μόνη λύση για το αύριο του Εργοτέλη είναι η συσπείρωση, μια συσπείρωση που δείχνει πως το όνομα μας την εμποδίζει.

Έτσι λοιπόν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει ο σύλλογος, δηλώνουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ απόντες, από κάθε ενέργεια και νέο διοικητικό σχήμα στον ερασιτέχνη Εργοτέλη, θέλοντας να διώξουμε και τα τελευταία μαύρα σύννεφα που μπορεί να φέρνει σε κάποιους το όνομα μας. Ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε με το ίδιο τρόπο που κάναμε πάντα κάθε υγιείς προσπάθεια που θα ξανά συσπειρώσει την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Δυστυχώς είναι από εκείνες τις στιγμές που η απουσία σου, μπορεί να προσφέρει περισσότερα από την παρουσία σου.

Οκοιγένεια Τζώρτζογλου"

Σχόλια