Αθλητισμός

Αποστολή τίτλου στον Πειραιά για ΟΦΗ

Πέρασμα... τίτλου θέλει ο ΟΦΗ σήμερα στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο Μελισσουργού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Πειραιά για την 25η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στην ομάδα του Ηρακλείου, που και πάλι σε ειδικές συνθήκες, λόγω γηπέδου, καλείται να κάνει ένα ακόμη καθοριστικό... βήμα για την πρωτιά.

Έστω και με προβλήματα στη διάρκεια της εβδομάδας, ο Νίκος Νιόπλιας και οι παίκτες του προετοιμάστηκαν πνευματικά και αγωνιστικά για τη νέα κρίσιμη... έξοδο. Στον ΟΦΗ έχουν δείξει ότι βρήκαν το... αντίδοτο για τα γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα ή μικρότερων διαστάσεων, προσαρμόζοντας τον προσανατολισμό τους στις εκάστοτε απαιτήσεις. Αυτό θα κάνουν και στην έδρα του Ατρομήτου, καθώς γνωρίζουν ότι θα πρέπει να δώσουν το 100% για την επίτευξη του στόχου.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Δερμιτζάκης, Κασμερίδης, Μπολάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ραπτάκης, Πατινιώτης, Νάστος, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Καλέ, Γουόρντεν, Χαντί, Φουκαράκης, Φαμπίνιο, Μαρτσάκης, Γκούμας.

Στο Ηράκλειο έμειναν οι τραυματίες Φαζός, Σαχινίδης, Πίτσος και Μπουρσέλης, όπως και ο τιμωρημένος Φραγκουλάκης.

Σχόλια