default-image

Γ. Γιακουμάκης: Ο Πλατανιάς και το όνειρο για τον ΟΦΗ! (video)

Ποδόσφαιρο
Γ. Γιακουμάκης: Ο Πλατανιάς και το όνειρο για τον ΟΦΗ! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον Γιώργο Γιακουμάκη ισχύει το "ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό"! Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων επιθετικός είχε ραντεβού με την ατυχία όταν ήταν στα καλύτερά του αλλά δείχνει πως θα επιστρέψει πιο δυνατός, πιο ώριμος και καλύτερος. Η συνέντευξη που μας παραχώρησε χθες είχε μεγάλο ενδιαφέρον και "έβγαλε" και είδηση!

Αναλυτικά ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής του Πλατανιά μίλησε...

Για την πορεία της χανιώτικης ομάδας:  "Κανείς δεν περίμενε τέτοια πορεία όταν ξεκινούσαμε τη σεζόν! Μπορούμε ακόμα και Πλέι Οφ και σίγουρα έχουν μπει βάσεις για ψηλά από την επόμενη περίοδο".

Για τον Γιώργο Παράσχο: "Εκπληκτικός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Με έχει βοηθήσει πολύ και τον νιώθω ποδοσφαιρικά σαν πατέρα μου".

Για την επιστροφή του: "Σε λιγότερο από ένα μήνα θα είμαι 100% Όλα καλά λοιπόν και προχωράμε. Είμαι τυχερός μέσα στην ατυχία μου αφού θα προλάβω κανονικά όλη την προετοιμασία για την επόμενη περίοδο".

Για τον ΟΦΗ:  "Στον ΟΦΗ μπορώ να πω ότι αν υπήρχαν από την αρχή της περιόδου αυτοί οι παίκτες και δη αυτός ο προπονητής, ο Νίκος Νιόπλιας, θα είχε κριθεί η άνοδος υπέρ του πολύ νωρίτερα"!

Για το όνειρό του: "Νιώθω πολύ καλά στον Πλατανιά και αυτό είναι δεδομένο. Απλά θέλω να πω ότι σαν Ηρακλειώτης θα ήθελα να παίξω μια μέρα στον ΟΦΗ. Είναι ένα όνειρο αυτό. Με τον ΟΦΗ όμως να έχει επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία"...

Για τον ΠΟΑ: "Χαίρομαι πολύ γιατί η ομάδα που με ανέδειξε είναι έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ. Είναι πολύ καλή ομάδα, είχε πολύ καλή παρουσία και αξίζει αυτό το πρωτάθλημα. Παρακολούθησα το ντέρμπι στην Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο ενώ αν προλάβω ίσως πάω και στο Θραψανό όπου με νίκη ο ΠΟΑ θα είναι πρωταθλητής"...

Του: Γιώργου Μιμίκου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News