Αθλητισμός

Βήματα μπροστά για το γήπεδο της ΑΕΚ

"Τρέχει" πλέον το θέμα της "Αγιάς Σοφιάς" της ΑΕΚ (νέο γήπεδο). Βλέπετε, τις προηγούμενες μέρες στάλθηκαν στη Δ.Ο.Κ.Κ. τα πρώτα στοιχεία που περιλαμβάνει ο φάκελος της άδειας, ώστε να μην χαθεί χρόνος και η αξιολόγησή τους να προχωρήσει, πριν και την έγκριση της ΜΠΕ! Με την διαδικασία που απαιτείται για την έκδοση της άδειας, να έχει δηλαδή ξεκινήσει!

Η παραπάνω κίνηση έγινε για να μην χαθεί καθόλου χρόνος, αφού η ΜΠΕ είχε επί της ουσίας εγκριθεί από το Υπουργείο, εδώ και περίπου μια εβδομάδα. Με την τελική υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη να έχει περισσότερο… διαδικαστική σημασία. Στην ΑΕΚ λοιπόν, θέλοντας να κερδίσουν χρόνο, έστειλαν στην Υπηρεσία από την οποία θα βγει η άδεια κάποια πρώτα στοιχεία του φακέλου, τα οποία εδώ και μερικές μέρες αξιολογούνται.

Ενώ χθες, στάλθηκε Υπηρεσιακά και η ΜΠΕ, με τη Δ.Ο.Κ.Κ. να έχει σταδιακά στα χέρια της το σύνολο των εγγράφων που απαιτούνται, για να εκδώσει την οικοδομική άδεια της «Αγια-Σοφιάς»! Μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί η ΑΕΚ θα συμπληρώσει και τα υπόλοιπα στοιχεία που περιλαμβάνει ο φάκελος της άδειας, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή εκκρεμότητα και η αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΕΝ (σ. σ. καθώς εκεί υπάγεται και η Δ.Ο.Κ.Κ.), να μπορεί να τα μελετήσει έχοντας ξεκάθαρη και σαφή εικόνα για όλα. Με την ΑΕΚ να στοχεύει στο να πάρει το πολυπόθητο έγγραφο, μέσα στο δεύτερο μισό του Μαΐου.

Σχόλια