default-image

Δώρο στο Ηράκλειο η τιμωρία του Πανιωνίου

Μπάσκετ
Δώρο στο Ηράκλειο η τιμωρία του Πανιωνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο Πανιώνιος για τα επεισόδια που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοί του στο παιχνίδι με το Χολαργό.

Παράλληλα επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής και στους αθλητές Κανέλλο Γαρμπή (Πανιώνιος) και Διονύση Καπινιάρη (Ένωση Ιλίου), οι οποίοι διαπληκτίστηκαν στο παιχνίδι των ομάδων τους.

Η τιμωρία του Πανιωνίου ήρθε… κουτί στο Ηράκλειο, το οποίο θα επωφεληθεί καθώς οι «κυανέρυθροι» καλούνται να εκτίσουν την ποινή τους στο ντέρμπι κορυφής με την κρητική ομάδα στις 17 Απριλίου.

Η είδηση προκάλεσε ικανοποίηση στις τάξεις της ηρακλειώτικης ομάδας καθώς είναι αλλιώς να παίζεις σε άδειο γήπεδο στη Νέα Σμύρνη και αλλιώς σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό της ΕΟΚ ύστερα από συνεδρίαση του επιβάλλει τις παρακάτω ποινές: Στο αθλητικό σωματείο Πανιώνιος Γ.Σ. (Β' Εθνική Κατηγορία Ανδρών) επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής μίας (1) αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών. Στον Κανέλλο-Ανάργυρο Γαρμπή, αθλητή του Πανιωνίου, επιβάλλει την ποινή του αποκλεισμού της μίας αγωνιστικής ημέρας. Στον Διονύση Καπινιάρη, αθλητή της Ένωσης Ιλίου, επιβάλλει την ποινή του αποκλεισμού της μίας αγωνιστικής ημέρας».

Της Νίκης Μηλιαράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News