Αθλητισμός

Αυλαία στο τουρνουά τένις με τελικούς στα μονά

Ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο το τουρνουά τένις IRAKLIO JUNIOR TOURNAMENT, το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία και φέτος το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στις εγκαταστάσεις του.

Η αυλαία θα πέσει με τους τελικούς στα μονά, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις 9:30π.μ. Όσον αφορά στα έως τώρα αποτελέσματα, ο Αλέξανδρος Ντίντο στο σημερινό ημιτελικό κέρδισε σε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση τον Ντανιελ Τριανταφύλλου με 64 67(5) 61 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Αντίπαλος του Αλεξάνδρου θα είναι ο Ιταλός Biagio  Gramaticopolo που κέρδισε μετά από ένα ωραίο αγώνα τον Peter Alam με 76(1) 63.

Ο άλλος τελικός της ημέρας θα έχει καθαρά ελληνικό χρώμα με τις Χριστίνα Ντάνου και Σαπφώ Σακελλαρίδη να διεκδικούν την νίκη για την πρώτη θέση στο τουρνουά του ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Νωρίτερα η Χριστίνα Ντάνου κέρδισε την Ελένη Φασουλά με 62 61, ενώ η Σαπφώ Σακελλαρίδη κέρδισε με 76(2) 63 την Σεμέλη Δημητρακοπούλου.

Στα διπλά τον τίτλο κατέκτησαν οι Ελληνίδες Χριστίνα Ντάνου και Ελένη Φασουλά που στην αναμέτρηση με την Μαργαρίτα Χουλιάρα και την αθλήτρια από τη Βουλγαρία Ivayla Gradinarova επικράτησαν με 16 64 10-8.

Στα διπλά των αγοριών την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Romain Faucon από τον Βέλγιο και Stijn Janssen από την Ολλανδία που επικράτησαν των Ανδρέα Πέτρου (Κύπρος) και John Sperle (GER)  με 63 64.

Σχόλια