default-image

Προτάσεις ΕΠΣΗ στην ΕΠΟ για τις Μικτές Ομάδες

Ποδόσφαιρο
Προτάσεις ΕΠΣΗ στην ΕΠΟ για τις Μικτές Ομάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου υπέβαλλε στην ΕΠΟ μια σειριά από προτάσεις αναφορικά με τα πρωταθλήματα των Μικτών Ομάδων. Αναλυτικά:

Υποβολή προτάσεων  για την βελτίωσή και την ορθολογικότερη ανάπτυξη των υποδομών κάθε Ένωσης με τα παιδιά που προορίζονται να στελεχώσουν τις Εθνικές  μας Ομάδες, όπως άλλωστε είναι και ο σκοπός του πρωταθλήματος:

  1. Στην 2η φάση της διοργάνωσης να συνεχίζει η Πρωταθλήτρια Ένωση κάθε Ομίλου όπως γινόταν και σε παλαιότερες περιόδους και μάλιστα έγινε ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση φέτος, με την κατάργηση των ομάδων Ζωνών.
  2. επιλέξετε να μη καταργηθούν οι Μικτές Περιφερειών, προτείνουμε να μην υπάρχουν αριθμητικοί περιορισμοί στους παίκτες που θα συγκροτούν τις Περιφέρειες και να είναι στην ευχέρεια των προπονητών πόσους παίκτες θα επιλέξουν και από ποιες Ενώσεις.
  3. Θα πρέπει να δώσει η Ομοσπονδία βάση και στις Μικτές Παίδων και να μην σταματά η διοργάνωση του πρωταθλήματος στη πρώτη φάση. Προτείνουμε και το πρωτάθλημα των Μικτών Παίδων να γίνει όπως αυτό των Νέων, με δεύτερη φάση και τελική φάση.
  4. Λόγω του ότι όλες οι Ενώσεις έχουν αρχίσει να καλλιεργούν τις υποδομές τους και σε μικρότερες ηλικίες, θα ήταν απαραίτητο να επανέλθει τουλάχιστον το Πρωτάθλημα Μικτών Προπαίδων, όπως γινόταν και παλαιότερα.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ    ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News