Αθλητισμός

H μάχη τώρα αρχίζει για τον Ηρόδοτο!

Στην αρχή της χρονιάς στον Ηρόδοτο αισιοδοξούσαν ότι τέτοια εποχή θα κάνουν μέσω πρωταθλήματος όνειρα Γ' Εθνικής. Τελικά τα όνειρα ανόδου τα κάνουν… αλλά μέσω Κυπέλλου!

Από τη στιγμή που τέθηκαν εκτός στόχου στην Α1 ΕΠΣΗ, στη Νέα Αλικαρνασσό δήλωναν ορθά-κοφτά ότι θα διεκδικήσουν μέσω Κυπέλλου την άνοδό τους, δείχνοντας ότι διαθέτουν και την αποφασιστικότητα αλλά και την ποιοτική στόφα για να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής. Ήδη ο Ηρόδοτος έχει ξεπεράσει δύο δύσκολα εμπόδια εντός Κρήτης, το πρώτο στα Χανιά απέναντι στον Άρη Βουκολιών και το δεύτερο στην Επισκοπή, με την σπουδαία αυτή πρόκριση να υπογράφεται με ένα υπέροχο γκολ από τον Βαγγέλη Μωραϊτη.

Ουσιαστικά στον Ηρόδοτο ασχολούνται… ελάχιστα με τα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος με Μινωική (εντός) και Ρούβα (εκτός) και όλη τους η ενέργεια από τώρα βρίσκεται στην αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης με τον Ιάλυσο στη Ρόδο την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Εφόσον ο Ηρόδοτος περάσει τον Ιάλυσο θα φιλοξενήσει στον ημιτελικό που θα γίνει στη Νέα Αλικαρνασσό στις 20 Απριλίου το νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι της ενδιάμεσης φάσης (ΑΕ Καραϊσκάκης ή Τριγλία Ραφήνας) με τον ΑΟ Κατασταρίου, που προέρχεται από την Ζάκυνθο. Όσον αφοράς τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα γίνει σύμφωνα με την ΕΠΟ σε ουδέτερο γήπεδο στις 7 Μαΐου.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Φωτό: Νίκος Σωμαράκης

Σχόλια