default-image

Ανυποχώρητος στις θέσεις του ο Κοντονής

Ποδόσφαιρο
Ανυποχώρητος στις θέσεις του ο Κοντονής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παραμικρή διάθεση για υποχωρήσεις υπό τον κίνδυνο του ενδεχόμενου Grexit δεν έδειξε ο Σταύρος Κοντονής.

Κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και την έκθεση Sportexpo (όπου έκανε τα εγκαίνια) ο υφυπουργός Αθλητισμού προειδοποίησε εκ νέου την ΕΠΟ ότι αν δεν λάβει μέτρα, θα αποβληθεί από τις FIFA και UEFA.

Ξεκαθάρισε, δε, ότι η κυβέρνηση είναι αμετακίνητη σε θέματα ηθικής και αποκάλυψε ότι σε περίπτωση αποκλεισμού, θα επέμβει εκείνη για να αποκαταστήσει το κύρος της ΕΠΟ.

«Θέλω να τονίσω για τα μαύρα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από τον ελληνικό αθλητισμό πως, εάν η ΕΠΟ δεν πάρει άμεσα, τώρα, εκείνα τα μέτρα που θα πιστοποιούν ότι το καθεστώς της αδιαφάνειας, της διαφθοράς, της αναξιοπιστίας και της καχυποψίας, τότε είναι πολύ πιθανό, τις επόμενες μέρες, να αποβληθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες», είπε αρχικά εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παρευρισκόμενους. Και συνέχισε:

«Χρέος της ελληνικής κυβέρνησης είναι, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο δεν επιδιώκει, να κάνει αυτά που πρέπει άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να αποκατασταθεί το κύρος της ΕΠΟ κι η αξιοπιστία της στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Ας ξέρουν όλοι πως σε θέματα ηθικής, η κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω! Είναι εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να μπει τέλος στην διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News