default-image

Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Γκασόλ η Μπαρτσελόνα

Μπάσκετ
Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Γκασόλ η Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία από τις ηχηρότερες μεταγραφές του ευρωπαϊκού μπάσκετ προσπαθεί να πετύχει η Μπαρτσελόνα, η οποία  -σύμφωνα με δημοσίευμα της "Μundo Deportivo"- προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Πάου Γκασόλ.

Ο άσος των Σικάγο Μπουλς έχει συμβόλαιο ως το 2017, όμως έχει το δικαίωμα να γίνει free agent το εφετινό καλοκαίρι κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν στην Μπαρτσελόνα.

Επιθυμία εξάλλου και του Γκασόλ είναι να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, όμως σίγουρα οι «Μπλαουγκράνα» θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν καθώς στους Μπουλς αμείβεται με  6.600.000 ευρώ ετησίως.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Πάου Γκασόλ στην εφημερίδα "Marca" είχε δώσει προτεραιότητα στους Μπουλς, όμως άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να φύγει. Χαρακτηριστικά είπε:

"Θα δούμε τι θα συμβεί. Η πόρτα των Μπουλς είναι ανοιχτή γιατί θα εξετάσω την περίπτωση να μείνω ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, όμως το Σικάγο θα είναι η πρώτη επιλογή μου. Τα χρήματα δεν θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην απόφασή μου. Θέλω το παιχνίδι μου να έχει αξία", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News