default-image

Διπλά ξεχωριστό το ματς με τη Τσεντεβίτα

Μπάσκετ
Διπλά ξεχωριστό το ματς με τη Τσεντεβίτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχωριστό χαρακτήρισε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τσεντεβίτα την προσεχή Παρασκευή ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο προπονητής των «πρασίνων» θεωρεί ότι είναι ξεχωριστό για δύο λόγους, πρώτον γιατί με νίκη η ομάδα του προκρίνεται στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και δεύτερον γιατί θα τιμηθεί από τη διοργανώτρια αρχή ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Όπως επισήμανε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Πρώτα απ' όλα όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς επειδή αν νικήσουμε, θα προκριθούμε στα πλέι οφ. Επίσης ο αρχηγός μας, Δημήτρης Διαμαντίδης, θα τιμηθεί από την Euroleague, έτσι το βράδυ της Παρασκευής θα είναι σπουδαίο για όλους μας.

Θέλουμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε τη νίκη και να τιμήσουμε τον αρχηγό μας. Η Τσεντεβίτα είναι μια καλή ομάδα, προέρχεται από έναν θρίαμβο επί της Φενερμπαχτσέ και δεν έχει πίεση. Τη σεβόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι», δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Ο Τζέιμς Γκιστ από την πλευρά των παικτών είπε: «Όλοι μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για εμάς, γιατί κρύβει ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ. Έτσι, αν νικήσουμε, θα προκριθούμε στα πλέι οφ. Οι συνθήκες είναι οι ιδανικές γιατί παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς μας.

Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα τιμηθεί ως Euroleague Legend. Ο Δημήτρης αξίζει όλη τη δόξα του μπάσκετ λόγω των επιτευγμάτων του και του χαρακτήρα του. Θα του δείξουμε σεβασμό και αγάπη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News