default-image

Κυπελλούχος Κρήτης ο Ηρόδοτος, 0-1 την Επισκοπή!

Ποδόσφαιρο
Κυπελλούχος Κρήτης ο Ηρόδοτος, 0-1 την Επισκοπή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική νίκη πήρε ο Ηρόδοτος σήμερα με 0-1 στην Επισκοπή και κατέκτησε τον άτυπο τίτλου του Κυπελλούχου Κρήτης, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τους "8" της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 13 Απριλίου το νικητή του ζευγαριού Κερατσίνι-Ιάλυσος.

Το χρυσό γκολ για τον Ηρόδοτο σημείωσε με τρομερό σουτ στο 44' ο Βαγγέλης Μωραϊτης και έτσι η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού μένει ζωντανή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και διατηρεί τις ελπίδες ανόδου στην Γ' Εθνική, καθώς εφόσον φτάσει μέχρι τον τελικό και σηκώσει την κούπα, θα πάρει παράλληλα το εισιτήριο για την άνοδο!

Η Επισκοπή είχε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί στο 13' με το Νίκου, με τον Ηρόδοτο να απαντά λίγα λεπτά αργότερα, απειλώντας για γκολ με το Γενιτσαρίδη. Σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα, λίγο πριν κλείσει το α' ημίχρονο, ο Μωραϊτης με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 0-1 και η ομάδα του πήγε με αέρα πρόκρισης σα αποδυτήρια. Ο Ηρόδοτος δέχτηκε πίεση στο β' μέρος, με την Επισκοπή να έχει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Σίσκοφ, αλλά θα μπορούσε να βάλει δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον Μαυρομάτη να έχει δοκάρι!

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Γεωργίου, Γεωργιάδης, Νίκου, Παπαδήμας, Λένγκα, Μανωλακάκης (56' Μηνάς), Ντινιωτάκης (77' Ιβάνοφ), Χαλκιαδάκης, Σίσκοφ, Μίλιτς, Κωτάτης (56' Μπάτσεφ)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Μήτρου, Μπαλάφας, Πρωτογεράκης, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Προβυδάκης, Ιβάνοφ (84' Μαυρομάτης), Συσκάκης (75' Αχιλλέως), Μωραΐτης (89' Καρβελάς), Μεταξάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News