default-image

Λέει «αντίο» ο Άλβαρο Ρεκόμπα

Ποδόσφαιρο
Λέει «αντίο» ο Άλβαρο Ρεκόμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από μία «πλούσια» καριέρα διάρκειας 21 ετών, ο  Άλβαρο Ρεκόμπα αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και θα το κάνει στο ματς της Πέμπτης  παρουσία των Ινφαντίνο, Ιέρο, Καφού, Σανέτι και Βιέρι.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο γήπεδο που λάτρεψε αγωνιζόμενος με την Νασιονάλ, το "Γραν Πάρκε Σεντράλ" του Μοντεβιδέο. Ο "Τσίνο"  πριν αποσυρθεί αναμένεται να ζήσει την αποθέωση από οπαδούς, συμπαίκτες, αντιπάλους και παλιούς συνοδοιπόρους.

Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι οι Κάρλος Βαλντεράμα, Ιβάν Ζαμοράνο, Σεμπαστιάν Βερόν, Μαρσέλο Γιαγιάρδο, Μαρτίν Παλέρμο, Αντρές Ντ' Αλεσάντρο, Χαβιέρ Σανέτι, Κρίστιαν Βιέρι, Καφού και Φερνάντο Ιέρο.

Στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, Μοντεβιδέο, βρίσκεται και ο Έλληνας ατζέντης, Δημήτρης Καγιόγλου, ο οποίος έφερε τον "Τσίνο" (μαζί με τον Φαμπιάν "Λόλο" Εστογιανόφ αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου. Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν και ο πρόεδρος της χώρας, Ουίλμαρ Βαλντές, αλλά και ο νεοεκλεχθείς πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ντανούμπιο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Νασιονάλ, Ίντερ, Βενέτσια, Τορίνο και Πανιωνίου. Το 2010 επέστρεψε στην Ντανούμπιο, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του είναι η Νασιονάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News