default-image

Σάρωσε τα μετάλλια ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου στην Πάρο

Κρήτη
Σάρωσε τα μετάλλια ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου στην Πάρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάρωσε τα μετάλλια ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο 25-27 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, η ομάδα του ΝΟΓΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στις 3 από τις 6 συνολικά αγωνιστικές κατηγορίες και τη δεύτερη θέση σε μία ακόμα κατηγορία.

Κατέκτησε επίσης την 1η θέση στη Γενική Κατάταξη όλων των σκαφών Optimist, αλλά και την 1η θέση  στη Γενική Κατάταξη των 11χρονων. Το Περιφερειακό πρωτάθλημα αποτελεί κάθε χρόνο το σημαντικότερο αγώνα για κάθε ιστιοπλοϊκό όμιλο, αφού από εκεί προκρίνονται οι αθλητές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την Προεθνική Ομάδα.

Η αποστολή του ΝΟΓΚ με τον προπονητή τους Ηλία Κοβατζή, με 16 αθλητές, με πολύ κέφι και όρεξη για αγώνα, ταξίδεψαν στην Πάρο, αντιμετώπισαν δύσκολους ανέμους, απόλαυσαν μια  άρτια αθλητική διοργάνωση  και πρόσθεσαν μια ακόμη  υπέροχη αγωνιστική  εμπειρία στο βιογραφικό τους!

Αναλυτικότερα οι επιτυχίες του ΝΟΓΚ ήταν:

Κατηγορία Optimist (συνολικός αριθμός συμμετοχών 109 σκάφη) :

§      Βάσω Βλαχάκη,  1η θέση στη γενική κατάταξη όλων των Optimist και  1η θέση στα  κορίτσια

§      Θωμάς Κοβατζής 1η θέση στη γενική κατάταξη όλων των 11χρονων και 1η θέση στα 11χρονα αγόρια

§      Μαρία Σκουλούδη,  2η θέση στα 11χρονα κορίτσια

Κατηγορία Laser 4.7 (συνολικός αριθμός συμμετοχών 29 σκάφη) :

§      Γιάννης Κουμπανάκης, 2η θέση στη γενική κατάταξη όλων των Laser 4.7  και 1η θέση στα  αγόρια

Μετά από την παραπάνω εμφάνιση ο ΝΟΓΚ θα εκπροσωπηθεί με αθλητές του στον αγώνα της Προεθνικής  και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2016 και στις δύο κατηγορίες  Optimist & Laser 4.7,  διεκδικώντας πρόκριση στη Εθνική ομάδα.

Το Δ.Σ. του  ΝΟΓΚ συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα, ιδιαιτέρως βέβαια εκείνους που διακρίθηκαν. Συγχαίρει όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους για τους στόχους που θέτουν και για την προσπάθεια που καταβάλλουν να βρίσκονται στο υγιή χώρο του ναυταθλητισμού!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News