Αθλητισμός

Σήμερα ο τελικός Κρήτης για Ηρόδοτο με Επισκοπή

Μονόδρομος είναι για τον Ηρόδοτο η πρόκριση στην σημερινή αναμέτρηση με την Επισκοπή για την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Είναι ένας νοκ άουτ αγώνας με σέντρα στις 16:00 με το νικητή να παίρνει τον άτυπο τίτλο του υπερκυπελλούχου Κρήτης και να συνεχίζει στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης. Μάλιστα, σύμφωνα με την κλήρωση που έχει ήδη γίνει, θα αντιμετωπίσει στους «8» εκτός έδρας το νικητή του ζευγαριού Κερατσίνι-Ιάλυσος, με τον αγώνα αυτό να γίνεται στις 13 Απριλίου.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού πηγαίνει σήμερα στο Ρέθυμνο για να αντιμετωπίσει μια ομάδα Γ' Εθνικής αλλά με αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει τη νίκη και να μείνει ζωντανή στην υπόθεση της ανόδου. Όπως άλλωστε λέει η φετινή προκήρυξη, ο Κυπελλούχος Ερασιτεχνών εφόσον προέρχεται από το Τοπικό Πρωτάθλημα, παίρνει εισιτήριο ανόδου για την Γ' Εθνική. Έτσι για τον Ηρόδοτο δίνεται αυτή η ευκαιρία, από τη στιγμή που μέσω της Α1 ΕΠΣΗ έχει ουσιαστικά χαθεί αυτή η δυνατότητα.

Ο Ηρόδοτος πάντως οφείλει να ξεπεράσει τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα που τον έφεραν πολύ πίσω στην τρίτη θέση της Α1 και να διεκδικήσει μέσα στην δύσκολη έδρα της Επισκοπής ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες ενώ δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Πετράκη, καθώς δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι τιμωρημένοι Αλέκος Ζαφείρης και Μαυρίδης ενώ εκτός έμειναν και οι Λιοδάκης και Γιακουμής.

Ως εκ τούτου η αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Επισκοπή, απαρτίζεται από τους: Ζαφείρη Δ., Μήτρου, Κοζυράκη, Μπαλάφα, Πρωτογεράκη, Χαρίτο, Γενιτσαρίδη, Χατζηβασίλη, Αχιλλέως, Μαγάκη, Προβυδάκη, Καρβελά, Μαυρομάτη, Ιβάνοφ, Μωραΐτη, Σκουλά, Συσκάκη, Μεταξάκη, Καμπούρη, Καλαϊτζάκη.

Σχόλια