Αθλητισμός

Βόλτα με ιστιοπλοϊκά κερνάει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου καλεί Ιστιοπλόους και μη... με αφορμή την ΕΝΑΡΞΗ της 51ης Σχολής Αρχαρίων - Προχωρημένων αλλά και για πρώτη φορά αγωνιστικής ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας (https://www.facebook.com/events/1741817726031651/) που έχει οριστεί στις 16-17 Απρίλη το Σάββατο 9 Απριλίου να "Πάμε Θάλασσα" (https://www.facebook.com/events/1720674804835224/).

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος δέχεται τους πάνες: μόνους ή με την παρέα τους για να γνωριστούν εκεί, να κεραστούν με την Χορηγία της Kappa Foods/Studies και να σας κάνουν βόλτα με τα ιστιοπλοϊκά σκάφη των σχολών.

Η ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρει:

Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε από κοντά τι είναι Όρτσα , Πρίμα , Μαίστρα ,Τζένοα , Σκότες , Βιντσιρέλο , Σοφράνο , Σταβέντο.

H ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ενασχόληση με την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό, δημιουργικής ενασχόλησης με το φυσικό περιβάλλον, άσκησης, απόκτησης πολύπλευρων γνώσεων (αεροδυναμική - υδροδυναμική - ναυτιλία - μετεωρολογία) και ομαδικής συνεργασίας.

Σχόλια