Αθλητισμός

Φαμπίνιο: Σημασία έχει μόνο να κερδίζουμε

Ο Φαμπίνιο επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό του και αμέσως έδειξε τη δίψα του να βοηθήσει τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στη Football League.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ (ofi1925.gr) επισημαίνοντας ότι  θα δώσει την ψυχή του προκειμένου ο ΟΦΗ να κάνει το 6 στα 6 και να φτάσει στο στόχο της.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Φαμπίνιο:

Για το γεγονός ότι δείχνει έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους γιατρούς του ΟΦΗ. Τον κ. Στεφανουδάκη, τον κ. Κακαβελάκη, τον Κώστα Παππα, το Λεωνίδα Σακούτη. Σε όλα τα παιδιά απο το τιμ που ήταν μαζί μου".

Για το πόσο δύσκολο ήταν να μείνει 3.5 μήνες εκτός:

"Ηταν πολύ δύσκολα για μένα αυτούς τους 3.5 μήνες. Να είσαι στην κερκίδα και να μην μπορείς να βοηθήσεις. Είχα υπομονή αλλά και πολύ αγάπη απο την ομάδα, τη γυναίκα μου, το παιδί μου, τον κόσμο του ΟΦΗ. Δεν το ξεχνάω αυτό. Για αυτό και θέλω να τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Θα δώσω και την ψυχή για τον ΟΦΗ".

Για το αν είναι καλά τώρα:

"Για μένα είναι πολύ σημαντικό, που κατάφερα να παίξω 90 λεπτά και να βοηθήσω την ομάδα.

Κοιτάζω πως να βοηθήσω την ομάδα. Εβγαλα 90 λεπτά και είμαι καλά".

Για την εμφάνιση του  ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών:

"Ηταν σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Το καθαρίσαμε γρήγορα με 3-0 στο ημίχρονο και το διαχειριστήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Βάλαμε ένα ακόμη γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και ευχαριστήσαμε και τον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο".

Για το επίπεδο της ομάδας:

"Η ομάδα βρίσκεται πολύ υψηλό επίπεδο τώρα. Ολα τα παιδιά είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Εχουμε καλούς παίκτες και στο γήπεδο, αλλά και στον πάγκο. Κάθε παίκτης είτε παίζει ένα λεπτό, είτε 90 λεπτά τα δίνει όλα. Αυτό είναι. Είμαστε όλοι μαζί. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό".

Για τις τρείς συνεχόμενες νίκες του ΟΦΗ:

"Είναι πολύ σημαντικό. Τρείς νίκες, σε τρία παιχνίδια. Δεν κοιτάμε τις δυσκολίες που μπορεί να βρούμε μπροστά μας. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πάμε για το 6Χ6 για να ανέβουμε κατηγορία. Δεν κοιτάζουμε τίποτε άλλο. Μόνο να κερδίζουμε. Αυτό έχει σημασία εδώ που έχουμε φτάσει".

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά:

"Είναι ένας ακόμη τελικός για μας. Πάμε για τη νίκη, σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά και εμείς θέλουμε μόνο νίκες, για να πετύχουμε το στόχο μας".

Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό σήμερα και από αύριο συγκεντρώνονται στο ματς με τον Ατρόμητο στον Πειραιά.

Την Τετάρτη ο Νίκος Νιόπλιας θα αξιολογήσει και τα προβλήματα τραυματισμών, ώστε να δει ποιοι από τους Περογαμβράκη, Σαχινίδη, Μπουρσέλη, Πίτσο, Κοιλιάρα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα είναι στην διάθεση του για το επόμενο παιχνίδι.

Σχόλια