Αθλητισμός

Aπέρριψε τις εκλογές και καλεί Βρέντζο ο Ερ. Εργοτέλης!

H διοίκηση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη συνεδρίασε χτες με αφορμή την πρόταση του Γιώργου Βρέντζου. Ο υποψήφιος νέος διοικητικός ηγέτης του Εργοτέλη ζήτησε μέσω της πρότασής του την διενέργεια εκλογών και την ανάδειξη νέας διοίκησης, που θα αναλάβει την επανεκκίνηση του συλλόγου.

Η πρόταση αναλύθηκε στο Δ.Σ. από τον πρόεδρο κ. Γιαννουλάκη και ο ίδιος έκανε εισήγηση υπέρ των εκλογών αλλά μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Τα παρόντα μέλη τάχθηκαν κατά της διενέργειας εκλογών πριν ο κ. Βρέντζος παραστεί στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη παραστεί και εκθέσει τις απόψεις του. Ο κ. Σχοιναράκης ήταν υπέρ των εκλογών, ενώ ο κ. Σουλτάτος, που δεν ήταν παρών, τάχθηκε μέσω SMS υπέρ του κ. Βρέντζου.

Στη συζήτηση που έγινε θεωρήθηκε ότι θα ήταν αποδεκτό να ενσωματωθούν ο κ. Βρέντζος με τους συνεργάτες του στην παρούσα διοίκηση ή, όπως ειπώθηκε, να ακολουθηθεί ένα μοντέλο όπως ο ΟΦΗ, με διοικούσα επιτροπή για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αποφασίστηκε επίσης να κληθεί ο κ. Βρέντζος για περεταίρω διευκρινίσεις.

Ουσιαστικά ο Ερασιτέχνης ζητά εγγυήσεις για την προτεινόμενη χρηματοδότηση, που αναφέρει στην πρότασή του ο κ. Βρέντζος. Τώρα αναμένεται η αντίδραση του ιδίου και το αν παραστεί στο επόμενο συμβούλιο ή αν καλέσει σε ανοιχτή συγκέντρωση τους Εργοτελίτες για να τους παραθέσει τα δεδομένα, βάσει των οποίων ζητά την διενέργεια αρχαιρεσιών.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη αναφέρει τα εξής:

«Συγκλήθηκε χτες, Δευτέρα 28/03/16 και συνεδρίασε το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης, όπου μεταξύ άλλων θεμάτων εξέτασε την πρόταση του κ. Γιώργου Βρέντζου. Έπειτα από μακρά συζήτηση, το ΔΣ αποφάσισε να ζητήσει από τον κ. Βρέντζο να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση, προκειμένου να αναπτύξει διεξοδικά την πρότασή του και να δώσει τις αναγκαίες διευκρινήσεις, όπου χρειάζεται.

Για το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης

Ο πρόεδρος

Βαγγέλης Γιαννουλάκης»

Σχόλια