Αθλητισμός

Βολεϊμπολίστας έβγαλε πιστόλι στον προπονητή του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην ομάδα βόλεϊ της Παλλήνης με παίκτη να τραβά πιστόλι κατά του προπονητή του μετά από διαφωνία που είχαν οι δύο άνδρες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του notioanatolika.gr: «Ήταν η περασμένη Δευτέρα (21 Μαρτίου), όταν ο παίκτης «επισκέφθηκε» τον προπονητή στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας, όπου προπονείται η ομάδα και του ζήτησε τον λόγο για μια απόφασή του που τον αφορούσε.

Κουβέντα στην κουβέντα οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν και έπρεπε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.

Και ενώ όλοι πίστεψαν ότι τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, η αντιπαράθεση των δύο ανδρών ξεκίνησε και πάλι αλλά αυτή τη φορά βγήκε και πιστόλι!

Όπως ήταν φυσικό, στη θέα του πιστολιού όλοι τρομοκρατήθηκαν και έπρεπε και πάλι να παρέμβουν άλλοι παίκτες που βρίσκονταν επιτόπου για να μπει το όπλο στη θήκη του!

Όπως ήταν φυσικό ζητήθηκε η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να δημιουργηθεί νέος κύκλος έντασης ο οποίος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα με τον ένα από τους δύο να υποβάλει μήνυση κατά του άλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΑΟ Παλλήνης επιβεβαίωσε το περιστατικό τονίζοντας ότι «έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς ώστε να καθησυχαστούν. Ήδη ο δημιουργήσας το επεισόδιο έχει ζητήσει συγνώμη από τον σύλλογο διαβεβαιώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να διαταράξει τη λειτουργία του αλλά ενήργησε εν θερμώ έχοντας προβλήματα μόνο με τον προπονητή».

Σχόλια