Αθλητισμός

Α1 ΕΠΣΗ: Σώθηκε ο Ζαρός, έπεσε η Αγ. Βαρβάρα

Στον όμιλο παραμονής της Α1 ΕΠΣΗ, ο Ζαρός κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στη Μυρτιά και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του, ενώ πολύ κοντά ώστε να πετύχει κάτι ανάλογο βρίσκεται ο Γιούχτας. Αντίθετα η Αγία Βαρβάρα έπεσε οριστικά.

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.-ΖΑΡΟΣ 3-3: Στο πιο εντυπωσιακό ματς της αγωνιστικής, ο Ζαρός πήρε χρυσό βαθμό σωτηρίας, με τον Μεταξάκη να βάζει και τα τρία γκολ των «πράσινων»! Ενώ για τη Μυρτιά δύο έβαλε ο Τριανταφυλλάκης και ένα ο Προβιδάκης.

ΜΟΙΡΕΣ-ΡΑΥΚΟΣ 1-0: Οι Μοίρες καιγόταν για τη νίκη και τα κατάφεραν χάρη σε γκολ του Καραφωτιά στο 70'. Για τον Ραύκο όλα τα λεφτά πλέον είναι το εντός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Αλμυρό.

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 0-2: Με δύο γκολ του Καστελιανάκη ο Γιούχτας πήρε τη νίκη και βλέπει απευθείας παραμονή, σε αντίθεση με τον Αλμυρό που βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

ΓΟΡΤΥΣ-ΑΣΙΤΕΣ 1-1: Γόρτυς και Ασίτες παρέμειναν σε… κατάσταση συναγερμού, με την ομάδα του Στέλιου Ανωγειανάκη να βρίσκεται σε ευνοϊκότερη θέση. Στο 8' έκανε το 1-0 ο Νικηταράς και ισοφάρισε για τις Ασίτες στο 37' ο Κοκολάκης.

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΕΓΟΗ 1-2: Ο ΕΓΟΗ πήρε το «διπλό» και βλέπει σωτηρία ενώ η Αγ. Βαρβάρα αποχαιρέτησε μαθηματικά την Α1 ΕΠΣΗ. Μαθιουδάκης και Κωστάκης σκόραραν για τον ΕΓΟΗ, μειώνοντας στο τέλος ο Μανωλακάκης.

Σχόλια