Αθλητισμός

Μεταξοχώρι: Άγριο ξύλο ποδοσφαιριστή σε επόπτη!

Άσχημη τροπή πήρε ο αγώνας της Β2 ΕΠΣΗ στο γήπεδο του Μεταξοχωρίου ανάμεσα στο Μεταξοχώρι και τον Ελλάνιο Δαίδαλο, με τον διαιτητή κ. Ξυπάκη να διακόπτει το παιχνίδι στο 89ο λεπτό.

Σε εκείνο το σημείο κι ενώ το σκορ ήταν 2-3 υπέρ των φιλοξενούμενων, υπήρξε επίθεση ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων κατά του β' βοηθού κ. Τοπαλίδη, ρίψη πετρών και αντικειμένων από φιλάθλους και είσοδος στον αγωνιστικό χώρο!

Το άγριο ξύλο περιγράφεται από τον διαιτητή κ. Ξυπάκη στο φύλλο αγώνα:

"Στο 89ο λεπτό ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μεταξοχωρίου επιτέθηκε κατά του β' βοηθού και τον απώθησε βίαια λέγοντας του: "που.... θα σε γαμ..., πως θα φύγεις από εδώ". Επειτα ο ίδιος παίκτης τον έπιασε από τον λαιμό, τον γρονθοκόπησε δύο φορές στα πλευρά, τον τράβηξε από την φανέλα, τον κλώτσησε βίαια στα πόδια δύο φορές και συνέχισε να τον εξυβρίζει και να τον απειλεί με βρισιές όπως που..., μαλ..., γρ....

Στην συνέχεια ήρθε ο προπονητής της ομάδας του Μεταξοχωρίου κ.Κοκόλης και απευθυνόμενος σε μένα μου είπε: "συγχαρητήρια πόσες χιλιάδες ευρώ πήρατε για να κάνετε αυτά".

Έπειτα φίλαθλοι της ομάδας του Μεταξοχώρι μας πέταξαν πέτρες από διπλανή οικοδομή, μεγέθους μήλου οι οποίες δύο χτύπησαν τον β' βοηθό στα πόδια. Επίσης μας πέταξαν μπουκάλια γεμάτα νερό και νερά. Επίσης εισήλθαν φίλαθλοι από τις πόρτες του γηπέδου χωρίς όμως να μας πειράξουν και καταφέραμε να εισέλθουμε στα αποδυτήρια. Κατόπιν ο παίκτης της ομάδας Μεταξοχώρι Σαριδάκης Ι. αποβλήθηκε και κρίνοντας ότι κινδύνευε η σωματική μας ακεραιότητα διέκοψα οριστικά τον αγώνα.

Στο 89ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 2-3 υπέρ της ομάδας Ελλάνιος Δαίδαλος εκ παραδρομής φέρω ότι εισήλθαμε στα αποδυτήρια κάλεσα το 100 και στις 18:54 έφτασε περιπολικό των ΤΑΕ για οτιδήποτε επακολουθήσει του φ.α θα συνταχθεί συμπληρωματική έκδοση . Ώρα που κλείνω το φ.α 19:06."

Σχόλια