Αθλητισμός

Νιόπλιας: "Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο"

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, ήταν ο Νίκος Νιόπλιας μετά το ματς με τον Ερμή Ζωνιανών.

Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι η εβδομάδα «κλείνει» ονειρεμένα με τρεις σερί νίκες: «Είναι αλήθεια, ότι  ήμασταν πολύ καλοί και σε αυτό το παιχνίδι. Από την αρχή που αναλάβαμε την ομάδα, παίζουμε σε αυτό το τέμπο και το ρυθμό. Στο γήπεδο μας παίζουμε με πλάτος, έχουμε τον κόσμο μας τον οποίο και πρέπει να ευχαριστούμε. Τελειώσαμε μια ονειρεμένη εβδομάδα, με τρείς νίκες σε δύσκολα γήπεδα, όπως είναι αυτά της Βάρης και της Επισκοπής. Ευχαριστώ τους παίκτες μου γιατί είναι ενθουσιώδεις και τον κόσμο στον οποίο προσφέρουμε όμορφες παραστάσεις».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά που ακολουθεί επισήμανε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο γήπεδο με πλαστικό τάπητα. Θα δούμε τους τραυματισμούς μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και για αυτό το παιχνίδι».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει υπογράμμισε: «Έχουμε δύσκολους τραυματισμούς. Τελευταίος ο εσω πλάγιος του Σαχινίδη. Ο Πίτσος έχει τετρακέφαλο, ο Μπουρσέλης επίσης τραυματισμό. Ο αρχηγός μας, ο Περογαμβράκης έπαιξε με ένεση και τον ευχαριστούμε για αυτό. Με αυτόν μέσα έχουμε το εύκολο γκολ. Ευτυχώς σκοράρουν πολλοί παίκτες και αυτό μας βοηθάει».

Σχόλια