default-image

Ακαδημία ΟΦΗ: "Θερμά συγχαρητήρια στον ΟΦΗ '94"

Ποδόσφαιρο
Ακαδημία ΟΦΗ: "Θερμά συγχαρητήρια στον ΟΦΗ '94"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΟΦΗ '94 εξέδωσε η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ, δίνοντας την ευχή η μεγάλη αυτή επιτυχία να συνοδευτεί από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ' Εθνική από τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ '94, στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο, στους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα και γενικά σε όλους τους συντελεστές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ' ΕΠΣΗ, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της περιόδου.

Για άλλη μια φορά ο ΟΦΗ '94 μας έκανε υπερήφανους, βαδίζοντας μετά την επανίδρυσή του στα επιτυχημένα βήματα της ομάδα που μεγαλούργησε στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο την δεκαετία του '90 και ανέδειξε δεκάδες σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Η σημαία του ΟΦΗ κυματίζει ψηλά χάρη στα παιδιά μας και στους προπονητές μας, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας και κάθε μέρα ο ΟΦΗ '94 παρουσιάζεται όλο και καλύτερος. Απομένουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και επόμενος στόχος για τον ΟΦΗ '94 είναι τέσσερις ακόμη νίκες για να κλείσει με το απόλυτο μια ποδοσφαιρική σεζόν που μόνο οφέλη και ικανοποίηση μας πρόσφερε.

Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ δίνει την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το μέλλον του ΟΦΗ, να επενδύει στις μικρές ηλικίες και να βάζει ολοένα και πιο ισχυρές βάσεις στο οικοδόμημα του συλλόγου.

Ευχόμαστε η διπλή επιτυχία του ΟΦΗ '94 (πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ' Εθνική) αλλά και η επιτυχημένη πορεία πρωταθλητισμού της γυναικείας ομάδας να συνοδευτεί από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ' Εθνική από τον ΟΦΗ. Αυτό είναι που θα δώσει πραγματική αξία και στην δική μας προσπάθεια.

Θέλουμε τον ερχόμενο Μάιο όλη η οικογένεια του ΟΦΗ να βρεθεί αγκαλιασμένη και να πανηγυρίσει ανόδους και πρωταθλήματα! Όλοι μαζί, μια ομάδα, μια οικογένεια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News