default-image

Σοβαρός τραυματισμός στο Παιδικό πρωτάθλημα

Ποδόσφαιρο
Σοβαρός τραυματισμός στο Παιδικό πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημάδεψε την αναμέτρηση του Παιδικού Πρωταθλήματος ΔΟΠΑΦΜΑΗ στο γήπεδο του ΠΟΑ, ανάμεσα στις ομάδες γεν. 2002 του ΟΦΗ και των Μοιρών, το πρωί του Σαββάτου.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Μοιρών, Γιώργος Καργάκης, στην προσπάθειά του να κερδίσει μία μονομαχία, έπεσε με δύναμη με το σώμα πάνω σε μία κολόνα, στο μεσαίο πάγκο του γηπέδου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής χτύπησε στη μέση, με τον γιατρό του αγώνα κ. Σαριδάκη που ήταν παρών, να του προσφέρει άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Επειδή όμως οι πόνοι ήταν αφόρητοι ενώ δεν μπορούσε να κινηθεί, κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα έφτασε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και με προσοχή έβαλαν τον  13χρονο ποδοσφαιριστή στο φορείο, μεταφέροντάς στον ΠΑΓΝΗ, συνοδεία γονέων που ήταν στο γήπεδο με την αποστολή και του προπονητή κ. Καλαϊτζάκη. Στο νοσοκομείο έγιναν ακτινογραφίες και εξονυχιστικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα σπονδυλικής στήλης. Έτσι παραμένει στο ΠΑΓΝΗ σε πλήρη ακινησία ενώ από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα του οι δικοί του και οι άνθρωποι των Μοιρών.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News