default-image

Έρευνα και ποινές για τους οπαδούς της η Αιντχόφεν

Ποδόσφαιρο
Έρευνα και ποινές για τους οπαδούς της η Αιντχόφεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοίκηση της Αϊντχόφεν έκανε έρευνα, εντόπισε εφτά από τους οπαδούς της, οι οποίοι συμμετείχαν στο περιστατικό με τους "επαίτες" που έκανε τον γύρο του κόσμου και τους τιμώρησε...

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η ολλανδική ομάδα αναφέρει ότι οι έξι από αυτούς, παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους και τιμωρήθηκαν άμεσα. Σε πέντε επιβλήθηκαν πρόστιμα και στους τέσσερις, απαγορεύτηκε η είσοδος στο Φίλιπς Στάντιον για χρονικό διάστημα από 12 έως 36 μήνες.

Ο μοναδικός από τους εφτά ο οποίος ακόμα δεν έχει δεχτεί να έρθει σε επαφή με την PSV, έχει τιμωρηθεί με προσωρινή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, έως ότου διευκρινιστεί ο ρόλος του στο επεισόδιο. Εάν στις επόμενες δύο ημέρες δεν απαντήσει, θα ληφθούν περαιτέρω ενέργειες εναντίον του.

"Λυπόμαστε για αυτές τις ενέργειες στη Μαδριτη και αποδεχόμαστε το κόστος από το καταδικαστέο περιστατικό. Αναγνωρίζουμε ότι ήταν κάτι ντροπιαστικό. Κάναμε ότι μπορούσαμε και τέτοιες ενέργειες είναι αντίθετες με τις αξίες και τον ηθικό μας κώδικα. Τώρα, θέλουμε να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και θα πράξουμε ότι μπορούμε για να αποκαταστήσουμε την καλή μας φήμη στην Ευρώπη" καταλήγει η ανακοίνωση της Αϊντχόφεν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News