default-image

Βγαίνει ο κυπελλούχος Ελλάδας στο βόλεϊ

Σπορ
Βγαίνει ο κυπελλούχος Ελλάδας στο βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφτασε η ώρα για να κριθεί και το Κύπελλο στο βόλεϊ ανδρών. Όπως το 2014, η Κηφισιά και ο Ολυμπιακός θα είναι το ζευγάρι του τελικού όπως προέκυψε μετά τα δύο χθεσινά παιχνίδια που κράτησαν σχεδόν έξι ώρες και χρειάστηκαν δέκα σετ για να βγουν οι φιναλίστ.

Η Κηφισιά παρότι δεν είχε τον Γιοβάνοβιτς στο πρώτο σετ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στη νίκη - πρόκριση επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ. Ο Χριστοφιδέλης  πήρε όλες τις κρίσιμες επιθέσεις στο τέλος, με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του να έχει παράπονα από τη διαιτησία για την τελευταία φάση του αγώνα.

Ο άλλος ημιτελικός έφερε μνήμες από το Λιγκ Καπ. Η μόνη διαφορά ήταν το χρονικό σημείο που το σερβίς του Σουλτανόπουλου έκρινε το ματς. Στη Σύρο ήταν στο τάι μπρέικ, ενώ στη Γλυφάδα ήταν στο 3ο σετ με τον ΠΑΟΚ να χάνει τρία ματς μπολ για το 3-0 και τελικά να χάνει με 3-2 σετ.

Τα βλέμματα στρέφονται σήμερα στις 18:00 στον τελικό του κυπέλλου.  Η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό πιθανότατα χωρίς τον Γιοβάνοβιτς. Εάν αυτό συμβεί τότε οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ένα σημαντικό  προβάδισμα αφού ακόμα και ο Κόβαλτσουκ που έπαιξε στη θέση του Σέρβου διαγώνιου δεν έχει καταφέρει να επανέλθει.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί  πως η Κηφισιά είναι η μοναδική ομάδα που έχει θετικό απολογισμό στους αγώνες της με τον Ολυμπιακό αφού οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόλις μία φορά με τον ΑΟΚ να κάνει το διπλό στου Ρέντη (3-1).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News