default-image

Διπλό για πλέι οφ ο στόχος του Ρεθύμνου

Μπάσκετ
Διπλό για πλέι οφ ο στόχος του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ζηρίνειο δοκιμάζεται το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο αντιμετωπίζει σήμερα, στις 5 μ.μ., την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α1 του μπάσκετ.  

Η κρητική ομάδα προέρχεται από μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ και θέλει να πετύχει μια ακόμη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Το σημερινό ματς αποτελεί σημαντική ευκαιρία.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν τα Άρης-Ολυμπιακός και Κόροιβος-Αρκαδικός. Το πρώτο θα κρίνει ουσιαστικά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Οι «Θεσσαλονικείς» έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την 3η θέση, όμως μία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό αποτελεί πάντα κίνητρο ειδικά σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους προέρχονται από μία σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα και πάνε με καλή ψυχολογία στη  Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση και ουσιαστικά θα τους εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ.

Ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για την παραμονή γίνεται στην Αμαλιάδα, όπου ο Κόροιβος φιλοξενεί τον Αρκαδικό. Από εκεί και πέρα, το Λαύριο φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πατρών σ’ ένα ματς που ενδιαφέρει το Ρέθυμνο καθώς και αυτές οι ομάδες διεκδικούν θέση στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στα Τρίκαλα με στόχο πλέον να αποφύγει πλασάρισμα κάτω από την έκτη θέση, ενώ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ, όπου και θα τιμήσει την ομάδα που είχε προκριθεί στο Final Four του 1966.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Α1:

Σάββατο 26/3

Λαύριο-Απόλλων Πάτρας 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου 17:00 (OTE Sport 4)

Κόροιβος Αμαλιάδας-Αρκαδικός (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κηφισιά-Ρέθυμνο 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κυριακή 27/3

Καβάλα-Παναθηναϊκός 18:00 (Novasports 2)

Δευτέρα 28/3

Άρης-Ολυμπιακός 18:30 (Novasports 2)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News