default-image

Στη Θύρα 6 οι φίλοι του Ερμή Ζωνιανών

Ποδόσφαιρο
Στη Θύρα 6 οι φίλοι του Ερμή Ζωνιανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ερμής Ζωνιανών δίνει την Κυριακή ένα ιστορικό παιχνίδι, παίζοντας ως φιλοξενούμενος στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Ερμής θα έχει και τον κόσμο του στο Γεντί Κουλέ, καθώς μετά από συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΦΗ, οι φίλοι των Ζωνιανών θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την Θύρα 6.

Πάντως τα μέλη της ομάδας προσπαθούν ακόμα να… συνέλθουν από την ταλαιπωρία που έζησαν μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ιάλυσο στην Ρόδο. Οι θυελλώδεις άνεμοι ακύρωσαν την προγραμματισμένη επιστροφή της ομάδας στην Κρήτη την Τετάρτη, με αποτέλεσμα η αποστολή να παραμείνει στη Ρόδο και να επιστρέψει τελικά το βράδυ της Πέμπτης… μέσω Θεσσαλονίκης. Έτσι η προετοιμασία ενόψει ΟΦΗ εξελίχτηκε μετ' εμποδίων, χωρίς να σημαίνει πάντως ότι ο Ερμής βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη. Παρά την ήττα στην Ρόδο αλλά και την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με την Επισκοπή, η ομάδα του Ρεθύμνου βρίσκεται σε καλή φόρμα και σίγουρα θα προσπαθήσει να το δείξει αυτό και στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ένα παιχνίδι το οποίο οι Ζωνιανοί το αντιμετωπίζουν χωρίς άγχος, με σκοπό να ευχαριστηθούν όσο γίνεται την παρουσία τους στην ιστορική έδρα του ΟΦΗ. Γι' αυτό το παιχνίδι, ο Μανόλης Παπαματθαιάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ρουμπάκη (τέσσερις κίτρινες κάρτες) και του τραυματία Ταβλαδωράκη ενώ ακόμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας οι Γιακουμάκης και Πλουσής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News