default-image

Νέο χρυσό ο Στεφανουδάκης στην Τυνησία!

Σπορ
Νέο χρυσό ο Στεφανουδάκης στην Τυνησία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συλλογή χρυσών μεταλλίων για τον Μανόλη Στεφανουδάκη συνεχίζεται, στα πλαίσια της προετοιμασίας του ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Αυτή τη φορά το χρυσό ήρθε από την Τυνησία στο αγώνισμα της σφαιροβολίας. Ο Μεσαρίτης πρωταθλητής συμμετείχε σήμερα στο "Tunis International Meeting - Grand Prix" και κατάφερα με βολή 8,19 μ. να κρεμάσει το χρυσό μετάλλιο στο στήθος του. Το νέο μετάλλιο προστίθεται στα τρία χρυσά και ένα ασημένιο που είχε κατακτήσει πριν λίγες ημέρες στο Ντουμπάι.

Μάλιστα, με δήλωσή του και λόγω της ημέρας, ο Μανόλης Στεφανουδάκης αφιέρωσε το νέο μετάλλιο στη μνήμη των πολεμιστών του 1821.

Επίσης τόνισε τα εξής: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Σκαντζάκη, Βαρβεράκη και Ιωαννίδη. Την Εθνική Ομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρία που καλύπτει μέρος των εξόδων της συμμετοχή μου στους αγώνες του Ντουμπάι. Τους χορηγούς μου ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλου μου χορηγού για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G - Ανασυσκευασίες, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ που βρίσκονται δίπλα μου και με στηρίζουν με σε κάθε μου αθλητικό βήμα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News