default-image

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλική νίκη με 4-1 επί του Πανιωνίου πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στη  Λεωφόρο με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι αποτέλεσε πολύ καλή ευκαιρία για τους προπονητές των δύο ομάδων να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται στα επίσημα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή στο ξεκίνημα και ως το 26' προηγούνταν με 3-0.  Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Πέτριτς, ενώ τα δύο επόμενα γκολ πέτυχε ο Μαμούτε στο 15' με πέναλτι και σ το 26' με πλασέ.

Στην επανάληψη η βροχή δεν επέτρεψε να γίνει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο, μπήκαν άλλα δύο τέρματα. Ο Μπακασέτα μείωσε σε 3-1 με δυνατό σουτ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κλωναρίδης με πλασέ.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Οδ. (46' Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (64' λ.τ. Νάνο), Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Χουχούμης (75' Λάμπρου), Λαγός, Εσιέν (58' Εβανζελίστα), Βλαχοδήμος Π. (68' Στάικος), Μπουμάλ (46' Καλτσάς), Πέτριτς (46' Κλωναρίδης), Μαμούτε

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος (46' Γιαννιώτης), Ποζατζίδης (61' Τασουλής), Οικονόμου, Πατσατζλογλου (77' Βλάχος Κ.), Αργυρόπουλος (75' Βλάχος Β.), Μπαργκάν (61' Βιγιάλμπα), Κόρμπος (46' Μπακασέτας), Τζανδάρης (77' Μπλέτσας), Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος (84' Πινιώτης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News