default-image

Η επίσημη πρόταση Βρέντζου για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Η επίσημη πρόταση Βρέντζου για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Χωρίς καμιά διάθεση να περιαυτολογήσω, θεωρώ ότι τόσο η γενικότερη παρουσία μου τα προηγούμενα 2 χρόνια (παρά τα λάθη που έχω δημόσια παραδεχτεί όσο κανείς άλλος) όσο και οι πρωτοβουλίες κι η εν γένει στάση και συμπεριφορά μου το τελευταίο διάστημα (παρά τις ανθρώπινες αδυναμίες μου), αποτελούν σαφείς κι επαρκείς ενδείξεις (αν όχι αποδείξεις) ότι θέλω και μπορώ να γίνω ο νέος ηγέτης του Εργοτέλη"...

Με αυτή την "κεντρική φράση" ο Γιώργος Βρέντζος έκανε και επίσημα την πρότασή του προς το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Γ.Σ. Εργοτέλη για να "μπει μπροστά" στην επόμενη μέρα αλλά για τη διεξαγωγή εκλογών.

Στόχος του όπως τονίζει στην επιστολή του είναι η «επανάκτηση του ηθικού πλεονεκτήματος» αλλά και "της οικονομικής εξυγίανσης του συλλόγου, της αναδιοργάνωσης των ακαδημιών ποδοσφαίρου, της βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Μαρτινέγκο". Στόχος επίσης "η δημιουργία νέων τμημάτων όπως στίβος, βόλεϊ, κολύμβηση, σκάκι".

Ο κ. Βρέντζος τονίζει πως θέλησή του για τον ποδοσφαιρικό Εργοτέλη "είναι η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική με στόχο την άνοδο και βάση τα παιδιά του συλλόγου, συνεπικουρούμενα με έμπειρους παίκτες". Για τους Νέους Εργοτέλη αναφέρει πως "πρέπει να αποτελέσουν την ασφαλιστική δικλείδα σε περίπτωση που δεν μπορέσει ο σύλλογος να απαλλαγεί από τα υπάρχοντα χρέη της ΠΑΕ, όταν βρεθεί και πάλι σε επαγγελματικές κατηγορίες".

Ακόμα ο Ηρακλειώτης παράγοντας σημειώνει πως "η χρηματοδότηση για την υλοποίηση του πλάνου που έχει είναι εξασφαλισμένη και πως πέραν από τον ίδιο υπάρχουν και άλλοι χρηματοδότες που έχουν δεσμευτεί να καλύψουν τις ανάγκες του συλλόγου για τα επόμενα 3 τουλάχιστον χρόνια". Επίσης κάνει γνωστό πως μπορεί η διοίκησή του να αναλάβει το 50% των ποδοσφαιρικών οφειλών που θα τελεσιδικήσουν μέχρι τον προβιβασμό του σε επαγγελματική κατηγορία, αν αυτό χρειαστεί βάσει ΚΑΠ.

Αναφορικά με το πλάνο διοίκησης, επιθυμία του είναι "η δημιουργία 20μελούς συμβουλίου με 15 τακτικά και 5 αναπληρωματικά μέλη τα οποία θα συμμετέχουν όλα στις συνεδριάσεις", προσθέτοντας πως σε ότι έχει να κάνει με τη διοικητική δομή των Νέων Εργοτέλη δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή.

Ο Γιώργος Βρέντζος, τονίζει πως επιθυμει "τη δημιουργία ενωτικού συμβουλίου με συμμετοχή παλιών και καινούργιων παραγόντων, έμπειρων και νέων ανθρώπων, απ’ όλες τις τάσεις, με κοινά χαρακτηριστικά την εντιμότητα, την ικανότητα και την όρεξη για προσφορά, δίχως να αποκλειστεί κανείς, με τον ίδιο να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου".

Τέλος, ζητάει να προκηρυχθούν άμεσα (μέσα στον επόμενο μήνα) εκλογές στον Ερασιτέχνη, "με ανοικτές κι απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες, με τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή, χωρίς αποκλεισμούς, με δικαίωμα στο εκλέγειν κι εκλέγεσθαι όσων Εργοτελιτών το επιθυμούν"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News