default-image

Την Κυριακή ο Κνώσειος ημιμαραθώνιος

Σπορ
Την Κυριακή ο Κνώσειος ημιμαραθώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Κυριακή 27 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 10ος Κνώσειος- Ιntersport ημιμαραθώνιος, τον οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Ο αγώνας είναι απόστασης 21.150  μέτρων, ο οποίος θα γίνει με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και με ηλικιακές κατηγορίες, ενώ θα διεξαχθεί και ένας οικογενειακός δρόμος για τρέξιμο και πεζοπορία 5 χιλιομέτρων, ο οποίος θα διεξαχθεί δίχως ανταγωνιστικό χαρακτήρα.  

Οι διαδρομές, όπως τις ανακοίνωσαν οι διοργανωτές είναι οι εξής:

1.Η διαδρομή του αγώνα του ημιμαραθώνιου : Εκκίνηση έξω από τις αρχαιότητες της Κνωσού, Λεωφόρος Κνωσού- Αγ.Ιωάννης, Μπεντεβή , περνάμε πάνω από την γέφυρα, Λεωφόρος Δημοκρατίας- πλατεία Ελευθερίας-Δικαιοσύνης -Καλοκαιρινού-Γιόφυρος- παραλιακή Λεωφόρος προς Αλικαρνασσό-περνάμε κάτω από το κέντρο Φάρος - αναστροφή στην ταβέρνα Θαλλασινή Αύρα-επιστροφή παραλιακή- μέχρι την πλατεία 18 Άγγλλων-25ης Αυγούστου-Λεοντάρια-Καλοκαιρινού-Χανιόπορτα-Πλαστήρα-Όαση-Γεωργιάδου-Δημοκρατίας- τερματισμός πλατεία Ελευθερίας.

2. Η διαδρομή του αγώνα των 5 χλμ. Εκκίνηση έξω από τις αρχαιότητες της Κνωσού, Λεωφόρος Κνωσού- Αγ.Ιωάννης, Μπεντεβή πάνω από την γέφυρα, Λεωφόρος Δημοκρατίας- τερματισμός πλατεία Ελευθερίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεχτές στο site των Μαραθωνοδρόμων Κρήτης www.cretamarathon.gr, στα τηλέφωνα 6972016000 -2810344774 Καμπαξής Σπυρίδων & 6973329534 Πολλάκης Ευάγγελος (υπεύθυνοι διοργάνωσης ημιμαραθώνιου) και στα 2810 28463,  6937100080 Χατζημηνάς Κώστας (υπεύθυνος οικογενειακού αγώνα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News