Αθλητισμός

Σεμινάριο από τον Πήγασο με ομιλητή τον Ιακώβου

Ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο διοργανώνει ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Πήγασος», που εδρεύει στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με αφορμή το νεοσύστατο τμήμα της Άρσης Βαρών, διοργανώνει ημερήσιο βιωματικό σεμινάριο για το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά και Functional training το διήμερο 9 και 10 Απριλίου 2016.

Στο σεμινάριο θα διδάξει ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Άρσης Βαρών, Χρήστος Ιακώβου, ο διδάσκων στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων - προπονητής άρσης βαρών και πρώην πρωταθλητής Άρσης Βαρών κ. Γιώργος Σαρογλάκης και ο ορθοπεδικός χειρουργός - αθλητίατρος κ. Κακαβελάκης Κυριάκος, ενώ ο αθλητής της άρσης βαρών Νίκος Σταματάκης θα συμμετάσχει στην επίδειξη της τεχνικής του αθλήματος.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές αθλημάτων, αθλητές-προπονητές Crossfit, Personal Trainers, αθλούμενους με βάρη, αθλητές όλων των αθλημάτων με καλή ή καθόλου γνώση της άρσης βαρών και του functional training.

Οι θεματικές ενότητές του συμπεριλαμβάνουν θεωρία της προπόνησης, τεχνική σε όλες τις άρσεις και ασκήσεις ενδυνάμωσης, κινησιολογία της κίνησης, πρόληψη τραυματισμών και πλήρες ασκησιολόγιο άρσης βαρών και functional training.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6932/188.060 - 6973/047.048 ή στο email: info@pigasosfitness.gr. Λεπτομέρειες στο site: www.pigasosfitness.gr

Σχόλια