Αθλητισμός

Ξαφνικά προέκυψε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για Μήτρογλου

Χθες τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Κώστα Μήτρογλου να έχει συμφωνήσει προφορικά με την Μπενφίκα για την παραμονή του ως το 2020, σήμερα, ωστόσο σήμερα προέκυψε ενδιαφέρον από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μπενφίκα θέλει να κρατήσει τον Κώστα Μήτρογλου στο ρόστερ της καθώς κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα και μάλιστα είναι διατεθειμένη να δώσει τα 7 εκατομμύρια ευρώ που έχει ως ρήτρα η Φούλαμ για την παραχώρησή του. Μάλιστα οι Πορτογάλοι έλεγαν χθες ότι ήδη έχουν συμφωνήσει με τον Έλληνα επιθετικό για συμβόλαιο διάρκειας ως το 2020 και απολαβές που θα φτάνουν τα 1,9 εκ. ευρώ το χρόνο.

Από το πουθενά, όμως προέκυψε νέα πρόταση στη Φούλαμ για την εξαγορά του συμβολαίου του Μήτρογλου. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ προσφέρει 15,2 εκατομμύρια ευρώ στη Φούλαμ για την παραχώρησή του και συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ στον παίκτη.

Τον πρώτο λόγο, ωστόσο, τον έχει η Μπενφίκα καθώς έχει έγγραφο το οποίο αποδεικνύει πως αν πληρώσει τα χρήματα της οψιόν μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα, θα κάνει δικό της τον παίκτη.

Σχόλια