Αθλητισμός

Οπαδός χτύπησε ποδοσφαιριστή στη Φθιώτιδα

Ένα ακόμη περιστατικό βίας αμαύρωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε ποδοσφαιριστή σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στη Φθιώτιδα.

Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα Κηφισσός Κάτω Τιθορέας-Ελατειακός για το τοπικό πρωτάθλημα της Φθιώτιδας, ένας οπαδός εισέβαλε σε έξαλλη κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης και επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, Άλεξ Νάστου.  

Ο ποδοσφαιριστής χτυπήθηκε αρκετά με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το παιχνίδι μετά από αυτό το περιστατικό διεκόπη οριστικά, ενώ ο Κηφισσός Κάτω Τιθορέας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

"Δυστυχώς σήμερα κάποιοι φίλαθλοι γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.. Δυστυχώς κάποιοι φίλαθλοι δεν σεβάστηκαν τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών... Και όλων αυτών των ανθρώπων που ιδρώνουν και τρέχουν κοντά στις ομάδες... Το μυαλό μας αυτή την στιγμή είναι στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Άλεξ Νάστου. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με όλους αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.... Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας περαστικά και σύντομα κοντά μας".

Σχόλια