Αθλητισμός

Για τη νίκη στην Επισκοπή ο ΟΦΗ

Από την έδρα της Επισκοπής περνάει η προσπάθεια του ΟΦΗ να βρεθεί ξανά σε απόσταση βολής από την κορυφή και να φέρει στα... μέτρα του τη "μάχη" της ανόδου.

Ο σημερινός εξ αναβολής αγώνας της 22ης αγωνιστικής δε θα είναι εύκολος για την ομάδα του Ηρακλείου, καθώς οι Ρεθυμνιώτες έχουν τις δικές τους επιδιώξεις στην προσπάθεια για παραμονή.

Ο Νίκος Νιόπλιας και οι παίκτες του δε σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από το νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να μειωθεί η διαφορά από τον πρωτοπόρο Φωστήρα στους τρεις βαθμούς. Με δεδομένο ότι θα υποδεχτούν την ομάδα του Ταύρου την τελευταία αγωνιστική, η κατάσταση χαρακτηρίζεται σε αυτή την περίπτωση... ελεγχόμενη.

Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες, κόντρα σε ένα αντίπαλο με κίνητρο, όμως υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με τον 51χρονο τεχνικό να ρίχνει το βάρος στην τακτική, ανακατεύοντας την... τράπουλα ως ένα βαθμό. Σίγουροι απόντες είναι ο τραυματίας Κοιλιάρας και ο τιμωρημένος Ραπτάκης, ενώ μετά από καιρό συμμετέχει στην αποστολή ο Πατηνιώτης. Ο τελευταίος είναι πλέον στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό.

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, φαίνεται ότι θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Βάρης. Καλέ και Φραγκουλάκης είναι δύο παίκτες που διεκδικούν θέση στην 11άδα, όπως και ο Πόποβιτς, ανάλογα με την επιλογή Νιόπλια για τον Γουόρντεν.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα έχει ο οριστεί ο Χρυσός από το Σύνδεσμο Χανίων, με βοηθούς τους Σινιοράκη και Αναστασάκη (από τον ίδιο Σύνδεσμο).

Σχόλια