Αθλητισμός

Ξεκινά το Σάββατο το τουρνουά τένις Iraklion Junior Tour

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ηράκλειο ΟΑΑ φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του στη Δουκός Μποφόρ το Iraklion Junior Tour, το οποίο διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις (Tennis Europe)  και με τη συνδιοργάνωση του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης- Europe Direct.

Το τουρνουά είναι ενταγμένο στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, με τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και Ευρωπαίων αθλητών από 13 έως 14 ετών.

Η διάρκειά του είναι μια εβδομάδα, κατά την οποία, θα διεξάγονται αγώνες από το πρωί στις 09:00 έως τις 16:00 το απόγευμα.

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει το Σάββατο 26/3, με τους προκριματικούς αγώνες ενώ το τουρνουά αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο 2/4, με τους τελικούς αγώνες και την απονομή των επάθλων.

Από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ θα συμμετάσχουν οι αθλητές Ταμιωλάκης Βαλάντης,, Μπόγρης Βαγγέλης, Δελάκης Δημήτρης, Γκαγκαουδάκης Στέλιος, Ζαφειροπούλου Κατερίνα, Βελιβασάκη Χαρά, Γιαννούλη Σταυριάννα και Φουντούλη Αλεξάνδρα.

Οι Έλληνες αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν «εντός έδρας»  με τους Ευρωπαίους συναθλητές τους, να αποκτήσουν εμπειρίες και δυνατότητα για διεθνή βαθμολογία.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν.

Σχόλια