Αθλητισμός

Διακρίσεις για τους αθλητές ΑμεΑ της Μεγαλονήσου

Τέσσερα χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός των αθλητών ΑμεΑ της Μεγαλονήσου στη 10η επετειακή διεθνής κολυμβητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νάουσας το περασμένο Σάββατο 19/3.

Ο Γιώργος Καπελλάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο κάνοντας, ωστόσο, πολύ καλό χρόνο (01:08:09) που του εξασφαλίζει πιθανότατα τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ που διεξάγεται 28 Απριλίου με 5 Μαΐου στην Πορτογαλία.

Από εκεί και πέρα, ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τόσο στα 100μ. πρόσθιο όσο και στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 1:38:84 και 44:35 αντίστοιχα, ενώ πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης στα 100μ. πεταλούδα με 1:09:50, ενώ φυσικά ήταν πρώτος. Και οι δύο εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Κωνσταντίνος Καραούζας στα 50μ. πρόσθιο με 55:42.

Το σωματείο της Μεγαλονήσου ευχαριστεί το χορηγό του ς, JUNIOR ACADEMY  πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός και ιδιαιτέρως τον διευθυντή του κ. Άρη Μαρκάκη που ακολούθησε την αποστολή του σωματείου στη Νάουσα.

Σχόλια