default-image

Διοίκηση ΟΦΗ: "Σημαντική η ώθηση του κόσμου"

Αθλητισμός
Διοίκηση ΟΦΗ: "Σημαντική η ώθηση του κόσμου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Βάρης και έδωσαν ώθηση στους παίκτες για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα.

Μάλιστα, εξήρε την υποδειγματική συμπεριφορά τους, επισημαίνοντας ότι το ίδιο πρέπει να συμβεί με όσους τυχόν μεμονωμένα βρεθούν αύριο στην Επισκοπή, αλλά και στον εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών.

Αναλυτικά αναφέρεται: "Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους του ΟΦΗ στην Αθήνα για την ιδανική συμπεριφορά τους και την στήριξη τους στην ομάδα, για την επίτευξη της σημαντικής νίκης στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης.

Η συμβολή του κόσμου του ΟΦΗ στο τελικό αποτέλεσμα, ήταν σημαντική.

Ο ΟΦΗ όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα προς το τέλος του, έχει ανάγκη την βοήθεια του κόσμου του, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Ωστόσο, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η βοήθεια αυτή πρέπει να γίνεται πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την προστασία της έδρας μας, που θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη της ανόδου.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, οι οποίοι μεμονωμένα θα βρεθούν και στο παιχνίδι με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο, αλλά και σε αυτό που ακολουθεί με τον Ερμή Ζωνιανών στο γήπεδο μας, θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους, ότι θα πρέπει να προστατέψουν την ομάδα μας, από κάθε συμπεριφορά που μπορεί να μας κάνει κακό σε τούτη την κρίσιμη περίοδο που βρίσκεται το πρωτάθλημα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News