default-image

Κόντρα στον Πανιώνιο το πόλο του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Κόντρα στον Πανιώνιο το πόλο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέφτει στην πισίνα το Σάββατο το πόλο του ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα της Α2. Πρώτος αντίπαλος του ΟΦΗ που είχε ρεπό την 1η αγωνιστική,  ο Πανιώνιος (16:00)στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και στόχος θα είναι ένα δυνατό ξεκίνημα απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα.

 Ο ΟΦΗ, που όπως όλα τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Θα στηριχθεί στην εμπειρία του στην κατηγορία και στο καλό υλικό που έχει φέτος. Προπονητής της ομάδας θα είναι και αυτή τη χρονιά, ο Τάκης Μιράλης.

Για τις φετινές δυνατότητες του ΟΦΗ στην Α2, ο έφορος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης, επισημαίνει πως «έχουμε κάνει μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν είχαμε απώλειες παικτών και με όπλο το καλό κλίμα θα προσπαθήσαμε και φέτος να κάνουμε μια καλή χρονιά. Στόχος είναι και φέτος η παραμονή της ομάδας στην Α2 κατηγορία και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Η προσεχή (2η αγωνιστική)-  Σάββατο (26/3):15:00 Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES - Ιωνικός, 16:00 ΟΦΗ - Πανιώνιος, Ρεπό: Ν.Ο. Ρεθύμνου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News