default-image

Ο β΄ γύρος έδωσε την παραμονή στον ΟΦΗ

Σπορ
Ο β΄ γύρος έδωσε την παραμονή στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ των ανδρών η ομάδα του ΟΦΗ να γνώρισε την ήττα στη Ρόδο από τη δευτεραθλήτρια ομάδα της κατηγορίας, τη «Ροδίων Άθλησις» με 3-0 , όμως  η ήττα της Πολιτείας από τον Ιωνικό «χάρισε» στην ομάδα του Δημήτρη Ζλατλίδη και μαθηματικά την παραμονή της στην Α2 κατηγορία.

 Στο β΄γύρο του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ  κέρδισε κρίσιμα παιχνίδια, χάνοντας μόνο από την πρωταθλήτρια Παλλήνη και την δευτεραθλήτρια  «Ροδίων Αθλησις» και έτσι εξασφάλισε τη σωτηρία του δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

«Ο αντικειμενικός στόχος που ήταν η παραμονή επιτεύχθηκε και αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και τα καταφέραμε. Πήραμε τα παιχνίδια που θέλαμε και χάσαμε μόνο από τον πρωταθλητή που είναι η Παλλήνη και το δευτεραθλητή που είναι η Ρόδος. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε.

 Ανέλαβα την ομάδα με τρείς βαθμούς και σήμερα έχουμε 16. Αυτό τα λέει όλα», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Δημήτρης Ζλατιλίδης που ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη στιγμή και  κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που πήρε τα παιχνίδια που χρειαζόταν για να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Για το στόχο του ΟΦΗ στα δυο τελευταία παιχνίδια, ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε: «Θα ήθελα να κλείσουμε τη χρονιά και να έχουμε χάσει στον πρώτο γύρο, μόνο από τον πρώτο και το δεύτερο .Θα προσπαθήσουμε, να πάρουμε τα δυο τελευταία παιχνίδια με τη Μυτιλήνη στο γήπεδο μας και το Ρέθυμνο εκτός και να κλείσουμε ωραία τη φετινή χρονιά».

Για το μέλλον του στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, επισημαίνει: «Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα θα καθίσω με τους ανθρώπους της ομάδας, για να συζητήσουμε και α σχεδιάσουμε το τι θα γίνει από εδώ και πέρα».

Η ομάδα του Ηρακλείου  θα παίξει ακόμη με τη Μυτιλήνη εντός έδρας και το Ρέθυμνο έξω μετά την 15νθήμερη διακοπή που υπάρχει τώρα στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News