default-image

Για το καλύτερο σήμερα στη Ρόδο ο Ερμής Ζωνιανών

Αθλητισμός
Για το καλύτερο σήμερα στη Ρόδο ο Ερμής Ζωνιανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δύο από τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής θα γίνουν σήμερα, ενώ αύριο θα ακολουθήσει το Επισκοπή-ΟΦΗ.

Το κρητικό ενδιαφέρον στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ερμή Ζωνιανών με τον Ιάλυσο, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, όπως και το Τριγλία Ραφήνας-Γλυφάδα.

Η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, επιδιώκοντας να «κλειδώσει» όσο γίνεται νωρίτερα και μαθηματικά την υπόθεση παραμονή.

Μπεκατώρος και Πασιαλής εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Δομήνικος Πλουσής, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στη αποστολή για δεύτερο σερί ματς και ο Βασίλης Πλουσής, που μετά από 4μηνη απουσία έχει επιστρέψει στη δράση.

Στην 18μελη αποστολή συμμετέχουν οι Καρακούτσης, Ανδρεαδάκης, Τζανής, Ανυφαντάκης, Κορτσινίδης, Βογιατζής, Σταθόγλου, Μπεκατώρος, Σκουτέλης, Σούκιας, Κατσικοκέρης, Κασαπάκης, Πλουσής Β., Βιτώρος, Στρατήγης, Πασιαλής, Πλουσής Δ., Ρουμπάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τα τρία ματς της 22ης αγωνιστικής που εκκρεμούν έχει ως εξής:

Σήμερα (15:00)

Ιάλυσος-Ερμής Ζωνιανών (γηπ. Οικονομίδειο): Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής), Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Κωνσταντίνος Οικονόμου (Δυτικής Αττικής).

Τριγλία Ραφήνας-ΑΟ Γλυφάδας (γηπ. Ραφήνας): Γκριτζέπης, Βεργέτης, Γκριτζέπης (Αρκαδίας).

Αύριο (18:00)

Επισκοπή-ΟΦΗ (γηπ. Επισκοπής): Χρυσός, Σινοράκης, Αναστασάκης (Χανίων).

2.      Τριγλία Ρ.      46

7.      Ερμής Ζ.      38

10.      Αστέρας Β.      29

11.      Ατρόμητος Π.      23

*Τριγλία Ρ., ΟΦΗ, Ιάλυσος, Ερμής Ζ., Επισκοπή και Γλυφάδα έχουν ένα αγώνα λιγότερο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News