Αθλητισμός

Μάρκο, είσαι ένας και μοναδικός!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που αποτελούν κατηγορία από μόνοι τους. Δεν μπορείς να τους «χωρέσεις» σε τάξεις, ομάδες και τα λοιπά γνωστά. Απ' αυτούς είναι -κατά τη γνώμη μας- ο έφορος της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣΗ, Μάρκος Κλουβιδάκης! Τον κάνει ξεχωριστό, ο πλούσιος ψυχισμός του και η αγάπη του γι αυτό που υπηρετεί.

Κοινό δηλωθέν μεταξύ των νεαρών ποδοσφαιριστών του, ότι «ο Μάρκος είναι πάντα η ψυχή της ομάδας μας»! Επίσης θα χρειασθείς πολύ κόπο να βρεις τον δεύτερο,που να είναι τόσο αγαπητός όσο ο Μάρκος και στις αντίπαλες ομάδες, μεταξύ παραγόντων, προπονητών, αθλητών και όπου… άνθρωποι!

Ο φακός του Μανόλη Βαρδαλαχάκη τον συνέλαβε χθες στη Ραφήνα, να κάθεται στον πάγκο της Μικτής Νέων, απαρηγόρητο από την ήττα. Ξέρει βέβαια πως και η ήττα προσφέρει γνώση και κάνει καλύτερους τους ποδοσφαιριστές του, αλλά η νίκη είναι το αγαπημένο του!

Μετά το ειδικό μενού που του ετοίμασαν, λόγω νηστείας και ορθοδοξίας, ο Μάρκος αφιερώθηκε στην συγκέντρωση του νου με την αγαπημένη του πρέφα. Άλλοι κάνουν διαλογισμούς, γιόγκες και δεν συμμαζεύεται. Αγνοούν τη γνώση ότι η πρέφα αποτελεί το καλύτερο καθαριστικό του νου!

«Υπάρχει και η ρεβάνς. Ώρα για ανύψωση ηθικού στα παιδιά μας. Το 3-2 είναι ανατρέψιμο με μας γηπεδούχους. Τα γκολ μας μέτρησαν διπλά. Εμπρός παιδιά για την πρόκριση…»!

Κάπως έτσι και μ' ένα χαμόγελο!

Σχόλια