default-image

Μάρκο, είσαι ένας και μοναδικός!

Αθλητισμός
Μάρκο, είσαι ένας και μοναδικός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που αποτελούν κατηγορία από μόνοι τους. Δεν μπορείς να τους «χωρέσεις» σε τάξεις, ομάδες και τα λοιπά γνωστά. Απ' αυτούς είναι -κατά τη γνώμη μας- ο έφορος της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣΗ, Μάρκος Κλουβιδάκης! Τον κάνει ξεχωριστό, ο πλούσιος ψυχισμός του και η αγάπη του γι αυτό που υπηρετεί.

Κοινό δηλωθέν μεταξύ των νεαρών ποδοσφαιριστών του, ότι «ο Μάρκος είναι πάντα η ψυχή της ομάδας μας»! Επίσης θα χρειασθείς πολύ κόπο να βρεις τον δεύτερο,που να είναι τόσο αγαπητός όσο ο Μάρκος και στις αντίπαλες ομάδες, μεταξύ παραγόντων, προπονητών, αθλητών και όπου… άνθρωποι!

Ο φακός του Μανόλη Βαρδαλαχάκη τον συνέλαβε χθες στη Ραφήνα, να κάθεται στον πάγκο της Μικτής Νέων, απαρηγόρητο από την ήττα. Ξέρει βέβαια πως και η ήττα προσφέρει γνώση και κάνει καλύτερους τους ποδοσφαιριστές του, αλλά η νίκη είναι το αγαπημένο του!

Μετά το ειδικό μενού που του ετοίμασαν, λόγω νηστείας και ορθοδοξίας, ο Μάρκος αφιερώθηκε στην συγκέντρωση του νου με την αγαπημένη του πρέφα. Άλλοι κάνουν διαλογισμούς, γιόγκες και δεν συμμαζεύεται. Αγνοούν τη γνώση ότι η πρέφα αποτελεί το καλύτερο καθαριστικό του νου!

«Υπάρχει και η ρεβάνς. Ώρα για ανύψωση ηθικού στα παιδιά μας. Το 3-2 είναι ανατρέψιμο με μας γηπεδούχους. Τα γκολ μας μέτρησαν διπλά. Εμπρός παιδιά για την πρόκριση…»!

Κάπως έτσι και μ' ένα χαμόγελο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News